La deg inspirere av sommerens herremote

Trenger du tips til årets sommergarderobe? Vi har tatt en titt på sommerens trender for herrer som inneholder både vertikale striper og plagg i lin.

Hver sesong fylles butikkhyllene opp med nye trender, og denne sommeren er ingen unntak. Selv om mange av trendene er gjengangere på catwalken, er det alltid noen nye farger, materialer og mønstre å leke seg med. Denne sesongen er det blant annet vertikale striper, lin og skjortejakker som preger motebildet på herresiden.

Enten du vil fornye garderoben din eller bare supplere med et eller flere trendplagg, har vi samlet de kuleste trendene akkurat nå.

Vertikale striper

Er det en ting du bør investere i denne sommeren, så er det et plagg med vertikale striper – enten en skjorte, t-skjorte eller shorts. Se etter pasteller som blått, gult og grønt. Beige er også en populær variant og en enkel farge å kombinere med resten av garderoben.

Stylingtips! Butikkene bugner av skjorter med vertikale striper. Skjorten passer like godt til både shorts og bukser, og velger du en skjorte i lin, har du en perfekt skjorte til alle anledninger. Bruk den alene eller åpen med en t-skjorte under.

Skjortejakke

Skjortejakka er like populær blant jenter og gutter. Ikke bare er den enkel å style i hverdagen, den funger også når du skal pynte deg litt ekstra. Mange av sommerens skjortejakker er inspirert av 90-tallet og skal derfor være litt oversized. Farger som går igjen er beige og militærgrønt, og den skal gjerne være i lin, tynn ull eller denim. Bruk den over en t-skjorte eller en av sommerens skjorter med vertikale striper. På kalde sommerkvelder kan du med fordel bruke en tynn ullgenser- eller cardigan under skjortejakka. Tenk lag på lag, og lek deg gjerne med farger og mønstre på de ulike plaggene.

Stylingtips! Knepp skjortejakken igjen for en annerledes look. Hva med å gå for denim fra topp til tå?