Trygg handel

Vi har innført en rekke tiltak for å skape trygge handleopplevelser for våre kunder.

På AMFI Madla har vi iverksatt flere hygieneregler og smitteforebyggende tiltak. Vi har økt renhold og vaskerutiner i fellesområder.

Vi oppfordrer alle besøkende til god håndhygiene når de handler på senteret. Du vil bli møtt av hygienestasjoner med antibac i alle våre innganger, og vi ber om at du spriter hendene dine både ved ankomst og avreise. Vi anbefaler også at du unngår å ta på produkter du ikke skal kjøpe.

Våre kunder har god plass på senteret og vi oppfordrer alle besøkende om å holde seg til helsemyndighetens anbefalinger om avstand og størrelser på grupper. I tråd med nye regler og anbefalinger fra Stavanger Kommune anbefaler vi at du bruker munnbind når du besøker oss, så sant du ikke kan overholde to meter avstand til andre. Dersom du ikke har munnbind tilgjengelig når du besøker oss, kan du spørre om å få et i en av våre butikker.


Klikk og Hent

Visste du at over 40 av våre butikker tilbyr Klikk og Hent?

Bestill varene på nett, og hent posene ferdig pakket og betalt i våre butikker. Da gjør du handleturen mer effektiv og slipper å bruke mye tid blant folk inne på kjøpesenteret. Her finner du en oversikt over de aktuelle butikkene som tilbyr dette.

Berøringsfri parkering

Hos oss kan du parkere gratis i 2 timer i p.hallene og 1 time utenfor Mega. Står du kun parkert i gratisperioden behøver du ikke å foreta deg noen ting. Står du parkert lenger enn gratisperioden anbefaler vi at du benytter Park Link-appen slik at du slipper å gå innom p-automaten.

Les mer om parkering og hvordan du laster ned Park Link-appen her.

SJEKK HVORDAN BESØKSTRYKKET ER PÅ AMFI MADLA AKKURAT NÅ.


Trygg Handel hos Thon Eiendom

Thon Eiendom er opptatt av sikkerheten til våre kunder og ansatte på våre kjøpesentre. Les mer om hvordan vi skaper trygg handel på thoneiendom.no.

Trygg Handel. Jente med munnbind som spriter hendene ved antibac-stasjon.
Trygg Handel. Jente med munnbind som spriter hendene ved antibac-stasjon.