Trygg handel

Vi har innført en rekke tiltak for å skape trygge handleopplevelser for våre kunder.

SJEKK HVORDAN BESØKSTRYKKET ER PÅ AMFI MADLA AKKURAT NÅ.

På AMFI Madla har vi iverksatt flere hygieneregler og smitteforebyggende tiltak. Vi har økt renhold og vaskerutiner i fellesområder.

Vi minner om at helsemyndighetene har innført påbud om bruk av munnbind når det er vanskelig å opprettholde 1 meter avstand i butikker og på kjøpesentre. Dersom du ikke har munnbind tilgjengelig når du besøker oss, kan du spørre om å få et i en av våre butikker.

Vi oppfordrer alle besøkende til god håndhygiene når de handler på senteret. Du vil bli møtt av hygienestasjoner med antibac i alle våre innganger.

Våre kunder har god plass på senteret og vi oppfordrer alle besøkende om å holde seg til helsemyndighetens anbefalinger om avstand og størrelser på grupper.


Klikk og Hent

Visste du at over 40 av våre butikker tilbyr Klikk og Hent?

Bestill varene på nett, og hent posene ferdig pakket og betalt i våre butikker. Da gjør du handleturen mer effektiv og slipper å bruke mye tid blant folk inne på kjøpesenteret. Her finner du en oversikt over de aktuelle butikkene som tilbyr dette.

Berøringsfri parkering

Hos oss kan du parkere gratis i 2 timer i p.hallene og 1 time utenfor Mega. Står du kun parkert i gratisperioden behøver du ikke å foreta deg noen ting. Står du parkert lenger enn gratisperioden anbefaler vi at du benytter Park Link-appen slik at du slipper å gå innom p-automaten.

Les mer om parkering og hvordan du laster ned Park Link-appen her.

Trygg Handel hos Thon Eiendom

Thon Eiendom er opptatt av sikkerheten til våre kunder og ansatte på våre kjøpesentre. Les mer om hvordan vi skaper trygg handel på thoneiendom.no.

Trygg Handel. Jente med munnbind som spriter hendene ved antibac-stasjon.