Stress ned med hjemmespa

Rituals produkter til hjemmespa
Hammam massasjeolje får huden din til å føles ultramyk. Oljen er beriket med revitaliserende organisk arganolje og de varmende egenskapene til naturlig eukalyptus. Denne gir hjemmet ditt den særegne atmosfæren til et autentisk badehus i Midtøsten. Kan også brukes som olje for tørr hud. Pris for massasje olje 150 kr.
Rituals produkter til hjemmespa
La deg omfavnes av følelsen av indre fred når du tenner det eksklusive duftlyset fra The Ritual of Jing. Lyset er beriket med den blomstrende og varme duften av hellig lotus og jujube, og avgir en beroligende og avslappende aroma. Lyset varer i opptil 50 timer. Pris for duftlys er 215 kr.
Lush produkter til hjemmespa
The Body Shop produkter til hjemmespa
Scrubee fra Lush og Charcoal mask fra The Body Shop er to av våre spafavoritter!
The Body Shop produkter til hjemmespa
The Body Shop produkter til hjemmespa
Rituals produkter til hjemmespa
Velduftende og fuktighetsgivende kvalitetsprodukter fra The Body Shop og Rituals.
The Body Shop produkter til hjemmespa
Lengter du etter en følelse av fløyelsmyk hud? The Body Shop's deilige og velduftende serier med kroppspleieprodukter vil gjøre at huden din føles myk, sunn og frisk.
lush
Lush produkter til hjemmespa
Ansiktsmaske, hårkur, skrubb, badebombe eller fotkrem? Yri Amanda og jentene på Lush, hjelper deg med å finne dine favoritter!
Rituals produkter til hjemmespa
Rituals produkter til hjemmespa
Rituals produkter til hjemmespa
Rens kropp og sjel med The Ritual of Hammam.

Sett av tid til å koble av og lag et deilig hjemmespa. Det krever hverken mange produkter eller mye tid. Vi viser deg hvordan du lager spa hjemme.

Det er få ting som er så deilig som litt alenetid på badet, hvor man får tid til å freshe opp både hud og hår. Det er i tillegg en perfekt måte å senke pulsen på i en travel hverdag – enten du velger å sette av tjue minutter eller en time. Lush, Rituals og The Body Shop bugner av deilige dufter og velværeprodukter. Her gir de oss de beste tipsene til hjemmepsa.

Sett stemningen

For at du skal få den ordentlige spafølelsen er det viktig at stemningen er på plass. Den får du ved å dempe belysningen i rommet, samt tenne duftlys eller sette frem duftpinner. Gå gjerne for en lavendel-duft, da denne virker beroligende. Vanilje er også et godt alternativ. Rituals har et stort utvalg deilige duftlys og duftpinner. Ta turen innom og velg ut dine favoritter.

Et annet godt tips å sette på en rolig og avslappende spilleliste. Her kan du enten sette sammen en liste med dine favoritter, eller så finner du mange fine spillelister på Spotify og YouTube.

Start i dusjen

En god skrubb er alfa og omega for å oppnå en fresh og glødende hud, og et naturlig steg å starte med når du har hjemmespa. Skrubben fjerner nemlig døde hudceller, stimulerer produksjonen av nye celler og gjør huden mykere.

Scrubee er et emballasjefritt og miljøvennlig alternativ fra Lush som ble kjendis over natten da den gikk viral på Tiktok. Eller hva med å svøpe seg inn i kjølende ametystkrystaller? Magic Crystals kroppsskrubb inneholder peppermynte, grønnmynte og mentolkrystaller som etterlater kjølige kriblinger, positivitet og en magisk myk hud i sitt lilla kjølvann. Start med å påføre skrubben på fuktig hud og bruk forsiktige sirkelbevegelser for å massere den inn i huden. Skyll deretter huden med varmt vann. Avslutt dusjen med en sjampo og balsam tilpasset ditt hår og hodebunn, og hvis du virkelig vil skjemme deg bort har du allerede kremet deg inn i en av Lushs hårkurer som har fått virke i sine 20 minutter mens du har skrubbet resten av kroppen.


Tips!

La hårkuren sitte i håret mens du barberer leggene eller gjør deg ferdig med andre ting.

Nok fuktighet

Selv om en god skrubb gjør susen for tørr vinterhud, er det minst like viktig å tilføre fuktighet når du kommer ut av dusjen. Smør kroppen med en fuktighetsgivende bodylotion, feks en deilig og avkjølende Body Yoghurt fra The Body Shop, og la den trekke godt inn før du hopper i badekåpa eller joggedressen. Et godt tips er å blande inn litt olje i bodylotionen din, da dette gir ekstra fukt til huden.

Mens du venter, kan du ta på en rensende ansiktsmaske etterfulgt av en deilig ansiktskrem. Her kan du også bruke en sheetmaske hvis du heller vil det. Eller begge deler, det er opp til deg.

FACEMASK GUIDE FRA THE BODY SHOP:

Har du tid, kan du gjerne bruke flere ansiktsmasker etter hverandre. Start for eksempel med en leirmaske som renser porene og fortsett med en fuktmaske for å oppnå glødende hud. Butikksjef, Vanessa, på The Body Shop lister opp sin tre absolutte favoritter:

Charcoal maske

Vår BESTSELGER! Prøv én gang, og du er besatt! Leirmasken Charcoal inneholder kull fra bambus, tea tree-olje fra Kenya og grønn te. Masken gir en god, eksfolierende kur for huden. Perfekt til deg som sliter med fet hud og urenheter. Gir en fornyet glød og fantastiske resultater. En maske du vil elske på spa-kvelden din.

Rose maske

Savner du en glød og silkemyk hud? Da må du teste ut favoritten, masken lagd av økologiske roser! Rose-essens fra vår egen gård i England, som gjenoppretter fuktigheten, og Aloe Vera fra Mexico som beroliger. Tips: Påfører gjerne masken etter ett eksfolierende produkt, for enda dypere virkning og resultat.

Matcha maske

Hvem ønsker ikke både dyprensende og fuktet hud? Da er Matcha tea masken produktet for deg! Dette er en nydelig, mild maske som renser huden for smuss og urenheter, samt har en «anti pollution» effekt som er perfekt for deg som bor i byen med sin spesielle gode egenskap for å rense bort forurensninger. Den har en nydelig, kremet konsistens og inneholder blant annet beroligende aloe vera, pleiende sheasmør og kaldpresset olivenolje.

Ikke glem føttene

Er det én ting vi ofte glemmer, så er det å ta vare på føttene våre, men disse minst like viktig å pleie som resten av kroppen! Tapp i et deilig fotbad, og plopp i en fuktighetsgivende og vaniljeduftende Butterball badebombe fra Lush. Når føttene har godgjort seg i baljen en stund kan du skrubbe dem med fotskrubben Pumice Power, for så å svøpe dem inn i den kjølende og dyptrensende fotmasken Volcano. Avslutt med Pink peppermint fotkrem og du vil føle at du svever på en rosa sky etterpå.

Tips! Pakk føttene inn i plast og ullsokker etter at du har smurt dem inn i krem, slik at huden får tid til å trekke til seg ekstra mye fukt. Lar du det virke over natten, kan vi garantere babyhud når du våkner.

Hjemmespa for deg med dårlig tid

Det er ikke alle som har tid til å sette av en time til hjemmespa. Heldigvis kan bare noen minutter med egenpleie være nok til å få hvilepuls. Ta på deg noe behagelig, som en morgenkåpe eller joggebukse, og tenn et duftlys. Ta deg deretter tid til å skrubbe ansiktet, før du går videre til en pleiende ansiktsmaske. La den virke i noen minutter mens du lakker neglene eller smører inn leggene med bodylotion. Avslutt med et serum og en ansiktskrem.

Yri Amanda på Lush har flere gode tips til hverdagsluksus som ikke trenger å ta lang tid. Oppkvikkende Cup O' Coffee ansiktsmaske kan fint brukes som en skrubb over hele kroppen i dusjen om morgenen, så er du klar for å møte dagen kvikk og selvsikker. Med Enchanted øyekrem i kjøleskapet blir morgenstellet løftet til nye høyder på få minutter, og med en tonerspray fra Lush i veska kan du finne spafølelsen hvor enn dagen bringer deg.

RENS KROPP OG SJEL MED THE RITUAL OF HAMMAM

Hammam er en av de eldste vasketradisjonene i verden. Det er en rensende dampbadopplevelse for både kropp og sjel. Rituals har latt seg inspirere av denne eldgamle skikken, og har utviklet en moderne Hammam-kolleksjon for hjemmet ditt. Lukk øynene dine og kjenn varmen av din egne personlige velværeseremoni.

  1. RENS: Den innovative svarte såpen fra The Ritual of Hammam inneholder olivenolje og revitaliserende eukalyptus. Den renser i dybden og etterlater et silkemykt resultat. Masser såpen i 5-10 minutter. Bruk den gjerne i kombinasjon med kessa-hansken eller den varme skrubben fra samme serie for den ultimate opplevelse. Pris black soap 95 kr, kessa-hanske 60 kr.
  2. EKSFOLIER: Den næringsrike kroppsskrubben fra Ritual of Hammam er basert på rensende havsalt med varmende ingefær og forfriskende eukalyptus. En intensivt, rensende, nærende skrubb som gir huden en fantastisk kriblende følelse. Etter eksfoliering føles huden supermyk og forfrisket, og mer en herlig varm følelse som kan redusere tretthet. Pris for kroppsskrubb 165 kr.
  3. FRISK OPP: Kroppsleire basert på mineralrik Rhassoul-leire og forfriskende eukalyptus. Unik kroppsleire for svært intens rensing og polering av huden, slik at den føles ren og myk. Rhassoul-leire bidrar til å fjerne døde hudceller. Bruk en til to ganger per uke. Masser et tynt lag med leire i fuktig hud, vent i 2 minutter før du skyller av i dusjen. Kroppsleiren kan også brukes som kroppsmaske, la den virke i 5 minutter og skyll den deretter av. Pris for kroppsleire 95 kr.
  4. TILFØR ENERGI: Rikt, pleiende skum med en rensende og forfriskende duft, for en svært behagelig og skånsom vask. Bruk en liten mengde gele. Nyt det myke, pleiende skummet når det kommer i kontakt med vann. Pris for dusjskum 95 kr.
  5. TILFØR NÆRING: Rens og frisk opp huden med kroppskremen fra The Ritual of Hammam. Den rike kroppskremen tilfører næring til huden din og etterlater den super myk og velduftende. Kremen kan brukes daglig. Pris for kroppskrem 195,-.