Gavefavoritter til verdens beste kjæreste

Få hjelp til å velge riktig telt hos Intersport, og ta kjæresten med på en romantisk utflukt.
Scrapbook, coffee table album, bildecollage eller retrobilder - det finnes utallige muligheter hos Elite Foto.
Hos Hunkemöller finner du et stort utvalg av rødt, lekkert undertøy. // Bokstavsmykke i gult gull, fra Bjørklund.
Hos Mester Grønn: Rosebukett med alstromeria til 325 kr.
Personlig duftlys fra Rituals Signature Collection. De luksuriøse lysholderne er laget av vakker porselen og har et intrikat og unikt design.
Stor kosekombo med sticks og sushi hos Sabrura, 529 kr. // Kid Interiør: Eden soft stenvasket sateng sengesett fra 2 for 699,-
Velvære-sett med nydelige gaveinnpakninger hos Lush, fra kr. 200

Gi kjæresten en hyggelig oppmerksomhet på valentinsdagen. Vi har samlet noen kjekke gavetips som vil glede både han og henne.

Den 14. februar er kjærlighetens dag og en fin anledning til å gjøre stas på de vi er ekstra glad i. Enten du er av den kreative typen, eller en ekte romantiker; her er noen forslag til gaver du kan glede din kjære med.

TELT FOR TO

Dersom både du og kjæresten liker naturopplevelser kan et tomannstelt være den perfekte gaven. En romantisk gave som byr på eventyr, opplevelser og tid sammen.

HJERTEFORMET BILDECOLLAGE

Samle de beste minnene dere har sammen, og sett bildene inn i en hjerteformet collage. Collage'n kan enkelt lages på Elite Foto sin hjemmeside. Her kan du også bestille retrobilder, coffee table album, bilderemser mm.

En romantisk og personlig gave som garantert vil få kjæresten til å smile.

LEKKERT, RØDT UNDERTØY

Rødt undertøy hører valentinsdagen til, og hos våre undertøysbutikker finner du et stort utvalg sexy og søte varianter. Ta turen innom Hunkemöller eller Change for god hjelp og veiledning.

BOKSTAVSMYKKE

De små harde pakkene slår aldri feil. Hos Bjørklund får du nydelige bokstavsmykker i gult gull, for kr. 799,-. Bjørklund har også et stort utvalg smykker med hjerteanheng som kan graveres med bokstaver, tall og symboler for å gjøre gaven mer personlig.

EN VAKKER BUKETT MED ROSER

Gaven som aldri slår feil. Hos Mester Grønn får du rosebukett med alstromeria til 325 kr, og hos Floriss får du en stor bukett med jubileumsroser for 249 kr. Legg til en eske med sjokolade eller en flaske med noe godt å drikke, så er gaven komplett.

DUFTLYS MED EKSKLUSIVE TELYSHOLDERE

Nyhet fra Rituals: Velg den duften og porselenholderen du liker best for å lage ditt eget personlige, tilpassede duftlys. Den perfekte gaven som setter stemningen for en romantisk date night.

SUSHI DATE

Hva med å overraske kjæresten med en stor kosekombo fra Sabrura Sticks & Sushi? Rigg dere til med take away-mat i sofaen, sett på en god film og nyt litt kvalitetstid og hverdagsluksus.

SENGESETT I DEILIG SATENG

Nytt, fresht sengetøy er alltid en hyggelig gave å få. Vi anbefaler Kid Interiør sitt Eden Soft stonewashed-sett. Settet er av stenvasket bomullssateng, har en silkeaktig og myk overflate og er en drøm å sove i.

HJEMMESPA

Lush Cosmetics har ferdig innpakte gavesett med deilige velværeprodukter. Hva passer vel bedre en å gi bort et sett med "With Love" eller "Hello Gorgeous"? Med badebomber og ansiktsmasker fra Lush, og en deilig massasjeolje fra The Body Shop, blir spa-kvelden garantert en suksess.