10 gaver som vil glede mamma

Mester Grønn har tilbud på tulipaner man-lør i uke 6. Kun 250,- for 30 stk.
Gavesett fra Lush: Relax: 400kr Blissful: 660kr Rose: 225kr // Gavekort på lunsj hos Jordbærpikene: valgfritt beløp
morgekåpe rosa
smykke morsdag
Fra Kid Interiør: SATENG-SENGESETT 799 kr / SPA MORGENKÅPE 499,90 kr // Fra Bjørklund: Mor og barn-smykke 548 kr, ByBiehl familie-armbånd fra 699 kr. // Fra Mette Hagen: Bjørg Jewellery Mother of all Mothers 2700 kr.
Sienna top fra Match kommer i fem forskjellige farger, 399 kr. // Lekker Vila-kjole hos Volonté, 549,95 kr.
Et gavekort hos en av våre frisørsalonger vil garantert falle i smak hos mor.
Mamma vil elske å få en bildecollage med koselige familiebilder som hun kan henge opp på veggen.

Søndag 13. februar er det morsdag. Vi har samlet noen kjekke gavetips som mamma garantert vil sette pris på.

VAKRE TULIPANER

Blomster er alltid en hyggelig oppmerksomhet. Hos Mester Grønn får du 30 flotte tulipaner for kun kr. 250 i perioden 7.-12. februar. Og skulle du være ute i siste liten så husk at Mester Grønn også har søndagsåpent.

VELVÆRE-SETT

Deilige velvære-produkter med de lekreste gaveinnpakningene får du hos Lush. Gavesettene koster fra 225 kr.

GAVEKORT PÅ EN KOSELIG LUNSJ-DATE

Inviter mamma med på en hyggelig lunsj. Hun vil garantert sette pris på litt kvalitetstid. Gavekort på Jordbærpikene kan hentes og betales i kaféen deres på Madla, og kan brukes på alle Jordbærpikene i Norge.

NYDELIG SENGESETT I SATENG

Bally sateng-sengsett hos Kid Interiør, er laget av ekstra fin bomull, som kjennes myk og behagelig mot huden. En luksuriøs gave som mor vil elske!

DEILIG OG MYK MORGENKÅPE

Hva med å gi henne en myk og deilig badekåpe i bomull? Passer perfekt etter ett deilig bad eller en varm dusj. Spa morgenkåper fra Kid Interiør får du i fargene rosa, grønn og hvit.

SYMBOLSKE SMYKKER

Det finnes flere fine mor og barn-smykker hos våre gullsmeder. Mette Hagen har designer-smykker fra norske Bjørg Jewellery, med alt fra bokstaver og hjerter til det nydelige Mother of all Mothers-smykket som du ser på bildet.

LANGERMET TOPP MED STRIPER

Striper går aldri av moten, og den behagelige og klassiske Sienna-toppen fra Match blir fort en hverdagsfavoritt i klesskapet til mamma. Finnes i hele fem farger!

LEKKER SORT KJOLE

Den sorte Vila-kjolen har blitt vinterens favoritt blant flere medarbeidere på AMFI Madla! Flott snitt som passer alle, og like fin til hverdags som til fest. En gave som har det lille ekstra, for deg som ønsker å overraske mor.

GAVEKORT HOS FRISØR-SALONG

Hva med å gi mamma litt velvære-luksus i form av et gavekort på en av våre frisørsalonger? Så kan hun selv velge behandling fra menyen hos Sayso eller Venkes Hårdesign.

BILDECOLLAGE

Gi en personlig og kreativ gave ved å sette sammen gamle blinkskudd og gode minner i en collage. Collage er utrolig lekkert når du vil samle flere bilder i en ramme. Størrelser fra 15x20 til 50x70, hos Elite Foto.


Følg oss på sosiale medier for flere gode tips, eller ta turen innom senteret og få god hjelp av de kjekke og dyktige medarbeiderne i våre butikker.

Aktuelle tilbud

Aktuelle butikker

Tabell med aktuelle butikker
Butikk Beliggenhet Åpningstider Kontaktinfo
Åpent i dag 10:00 - 20:00
Åpent i dag 10:00 - 20:00
Åpent i dag 09:00 - 21:00