Julens viktigste gave

Illustrasjonsbilde.
Gi en jul
Gi en jul
Fra julegagaveinnsamlingen i 2021.

Trangere økonomiske tider gjør at veldig mange går en tøff jul og vinter i møte. Vi samler inn gaver til Julehjelpen Rogaland.

Julen er en fin anledning til å gjøre noe godt for andre. Frem mot julaften inviterer vi alle som har anledning, til å bidra med julegaver til økonomisk vanskeligstilte familier i Rogaland.

Vi gjentar fjorårets julegaveinnsamling, hvor mange av våre kunder og butikker bidro med julegaver til vanskeligstilte i regionen vår. I desember 2021 mottok vi daglig poser og handlekurver med julegaver som var merket med alder, kjønn og koselige hilsener. Det var rørende å se engasjementet og givergleden som bor i kunder og ansatte på AMFI Madla.

I år samarbeider vi med Julehjelpen Rogaland. Prosjektet ble startet av Geir Skjæveland i 2016, etter å ha lest en annonse på Finn.no, der en far ba om hjelp til mat og gaver til sine to barn. Gjennom Facebook mottok Julehjelpen søknader fra vanskeligstilte familier, og det som startet med 25 henvendelser i 2016, har i dag blitt til flere hundre.

Initiativtaker, Geir Skjæveland, forteller at det i en tøff tid med økende priser på strøm, mat og drivstoff forventes enda flere søkere enn tidligere.

«Vi drives kun av frivillighet og er avhengige av det for å kunne driftes. Vi er også avhengige av sponsorer og givere av mat og gaver til familiene. Vi er utrolig takknemlig for samarbeidet med Amfi Madla i år»

HVORDAN KAN JEG BIDRA?

Lever en eller flere julegaver i Informasjonen til Coop Mega Madla, innen 20. desember. Merk gaven med alder og (evt) kjønn, slik at det blir lettere å fordele gavene til de ulike familiene. Vi stiller ut alle gavene i det store glassmonteret i 2. etasje på senteret.

Tusen takk for ditt bidrag <3