Julegavetips til kjæresten

oransje hettegenser, beige lue med dusk, barbersett og boka langsom ild
grå lue
oransje hettegenser
brunt belte
bleu de chanel-parfyme
samurai after shave balm
barbersett
sølvring
boken fenrikens førstegangstjeneste
pokersett
frederik bagger krystallglass og karaffel
moscow mule kopper
pizzasett, boks med pizzakrydder, spekepølse og pizzasaus
flasker med ulikt innhold fra gulating
Bildecollage av natur og kjærestepar

Usikker på hva du skal kjøpe til kjæresten til jul? Her har vi samlet våre beste julegavetips "te typen og damå"!

Te typen

Er det egentlig noe som er vanskeligere enn å kjøpe gaver til typen? Butikkene på AMFI Madla har samlet sine gavefavoritter!

Klær og tilbehør

Hva er vel ikke diggere enn en god hoodie og varm lue nå til vinteren? Hos Capone & Mrs. Capone har de hettegenser fra Les Deux til kr 1100,-, og Les Bonnet-lue til kr 700,-. Her kan du også få et fint Tiger-belte til kr 900,-.

Dersom typen ønsker seg en ny parfyme eller After Shave, har Rituals og Fredrik & Louisa et stort utvalg. Hos Rituals kan du blant annet få Samurai After Shave balm til kr 250,-, og hos Fredrik & Louisa har de Bleu de Chanel-parfyme 50 ml til kr 1075,-.

Dersom typen har skjegg, kan jo en Beard oil eller et barbersett falle i smak. Beard oil kan du få kjøpt hos The Body Shop for kr 219,-. Et fint barbersett finner du hos Koch Parfymeri til kr 1079,-.

Hos Gullsmed Thingbø har de et fint utvalg av smykker til herre. Hva med en fin ring i sølv til kr 945,-?

Fritidssyssel

Har typen sett Kompani Lauritzen og blitt fan av fenriken? Hvorfor ikke gi boka Fenrikens Førstegangstjeneste som er skrevet av fenriken selv? Denne finner du hos Ark Bokhandel til kr 379,-.

Ønsker typen å lære seg poker? Hva med å gi et pokersett fra Yes! Vi leker til kr 499,-.

Interiør

For typen med stil kan en gave fra Brødrene Pedersen være perfekt! Hva med en Frederik Bagger Crispy Oldfashioned karaffel til kr 1249,-? Eller en 2-pk. Frederik Bagger Crispy Lowball til kr 469,-? Hos Tilbords kan du finne serveringsbrett til kr 399,- og de populære Moscow Mule-krusene til kr 199,-.

Spiselige gaver

For den som har alt er spiselige gaver noe som oftest faller i smak. Hos Apotek 1 Hjorten har de pizzasett til kr 229,90. Eller hva med en gavekasse med ulikt innhold fra Gulating? Kr 450,-.

Gode minner

Dersom du ønsker å gi en personlig og kreativ gave, kan du lage en bildecollage hos Elite Foto. Ram den inn slik at de gode minnene dere har sammen, kan pryde veggen hjemme.

Bildecollager kan lages i flere størrelser, fra 99 kr.

lilla morgenkåpe, body kit, ørepynt og miss dior parfyme
Julegavetips til kjæresten.
beige oversized jakke
sorte ganni boots
lilla morgenkåpe
beige lue med dusk
rosa pannebånd
øredobber formet som kirsebær
sølvklokke med rosa inni
gavepakke fra the body shop
gavesett fra maria nila
miss dior parfyme
fenty lip gloss
spillet du og jeg
boka langsom ild av paula hawkins

Te damå

Her finner du våre butikkers julegavetips til hva du kan kjøpe til dama.

Klær og tilbehør

Dersom dere gir hverandre litt større gaver kan en oversized puffer-jakke fra Ganni være perfekt! Denne finner du hos Capone & Mrs. Capone til kr 4000,-. Er dama ute etter en fin veske som kan brukes til hverdags og til fest, så har Shoe Gallery Michael Kors-veske til kr 3899,-.

Hos Capone & Mrs. Capone har de de populære Calf leather-skoene fra GANNI, til kr 3800,-. Eller hva med et par tøfler istedenfor? Hos Eurosko kan du finne tøfler fra Stockholm Design Group til kr 499,-.

En deilig morgenkåpe er fint å få i gave. Hos Kid Interiør kan du finne Blanka morgenkåpe til kr 799,90.

Hva med å gi en fin lue eller et pannebånd til jul? Tif Tiffy-lue finner du hos Mette Hagen til kr 499,-. Hos Volonté kan du få et MSCH-pannebånd til kr 280,-.

Liker dama å få ørepynt eller ringer? Hos Capone og Mrs. Capone har de Enamle Cherry-øredobber til kr 600,-. Hos Gullsmed Thingbø har de et utvalg av ringer, hva med en nydelig ring fra Charlotte Strømmen til kr 1575,-?

En ny klokke til jul kan være en fin gave. Bjørklund har et utvalg av klokker til dame. Her kan du finne Seiko dameklokke 34 mm til kr 5298,-.


Velværeprodukter

Hos The Body Shop og Venkes Hårdesign har de et utvalg av gavepakker og sett. Hva med å gi en Love & Plums Essentials gavepakke fra The Body Shop til kr 459,-? Hos Venkes Hårdesign har de et Pure Volum gavesett fra Maria Nila til kr 579,-.

Hos Fredrik & Louisa har de et stort utvalgt av parfymer til dame. Her kan du finne den populære parfymen Miss Dior 30 ml til kr 750,-. Dersom kjæresten heller ønsker seg lip gloss, kan du gi en Fenty Cream Gloss til kr 295,-.

Fritidssyssel

Er dama glad i å spille brettspill eller å slappe av med å lese en bok? Hos Ark Bokhandel har de nå parspillet Du og jeg til kr 200,-, og boka Langsom Ild av Paula Hawkins til kr 399,-.

Julegavetips til kjæresten
er hentet fra artiklene Te typen og Te damå i AMFI Madlas julemagasin