Nytt serveringssted åpner på Amfi Madla

bilde av lokalet hvor sabrura skal flytte inn
Her åpner Sabrura Sticks & Sushi i november.
sabrura bilder av sushi og servitør
Sabrura Sticks & Sushi tilbyr buffet, a la carte og catering.

I flere måneder har det gamle lokalet til Espresso House stått tomt. Nå kan vi endelig røpe at det er Sabrura Sticks & Sushi som blir det nye tilskuddet!

Vi gleder oss til å åpne en ny og feiende, flott Sabrura-restaurant på Amfi Madla. Åpningsdato er ikke besluttet enda, men det blir i løpet av november...

sier den ivrige trønderen, Hanne Walstad, som er markedssjef i Sabrura Sticks & Sushi.

Restaurantkjeden startet opp i Trondheim i 2012, og med nyåpningen på Amfi Madla nærmer de seg 20 serveringssteder fordelt rundt i hele Norge.

Sabrura kombinerer japansk matkunst med norske råvarer og serverer kvalitetsmat for folk i farta. Her vil du blant annet kunne nyte en deilig buffet, tilberedt av Sabruras kokker som brenner for å gi deg det beste innen sticks og sushi. I tillegg tilbys en variert a la carte-meny med sushi, sticks, salater og dessert.

Walstad legger til at;

Det viktigste for oss er at alle våre gjester får en 100 % god opplevelse når de kommer til oss. Det betyr at vi vil ha fullt fokus på service og på maten vi serverer.

Senterleder på Amfi Madla, Anette Øfsti Worum, bobler over av begeistring når hun snakker om det nye restauranttilskuddet som kommer i november;

Sabrura Sticks & Sushi er et veldig spennende og familievennlig konsept som kommer til å tilføre senteret mye.

Hun legger ikke skjul på at hun selv er en sushielsker;

Både jeg og mannen min elsker sushi! Når Sabrura åpner på Madla har vi blitt enige om at det blir sushi til middag minst én dag i uken.

Oppussingsarbeidet er allerede i gang og vi kommer tilbake med mer informasjon om eksakt åpningsdato. I mellomtiden kan du jo begynne å glede deg, spre ordet, og sjekke ut den spennende menyen:

www.sabrurasushi.no