Gå høsten i møte med bærekraftig luksus og velvære

Yri Amanda er butikkleder på Lush
Butikksjef, Yri Amanda, har alltid noen spennende, nye produkter å vise frem.
Produkter og planter fra Lush
Mask of Magnaminty og hårkuren Roots er to av Yri Amandas personlige favoritter.
Produkter fra Lush - ansiktskrem
Yri Amanda på Lush blåser badeskum i hjerteform
Såper og kanel fra Lush
For ekstra fuktighet om høsten anbefaler Yri Amanda dagkremen Skin's Shangri LA, og Wiccy Magic Muscles massasjebar.

På Lush finner du alt du trenger innen kroppspleie. Vi har tatt oss en tur innom denne skattekisten av en butikk, for å få noen gode velværetips til høsten.

Velkommen til såpebutikken som har så uendelig mye mer enn bare såpe! Hos Yri Amanda og jentene på Lush finner du alt du trenger innen kroppspleie - fra topp til tå. Alt er håndlaget og stappfullt av naturlige ingredienser.

Yri Amanda Digernes har vært butikksjef på Lush siden butikken åpnet på Madla i februar 2019. Med sin store lidenskap for de unike Lush-produktene vet hun å sette pris på velvære i hverdagen.

- Velvære for meg er å låse døren bak meg og synke ned i et dampende bad. Jeg liker å eksperimentere med å blande en badebombe, en badeolje og kanskje en boblebit, og se hvilke herlige dufter og kunstverk jeg klarer å trylle frem i vannet. Skuldrene mine er aldri lavere enn når jeg bare får ligge der og duppe med en kjølende ansiktsmaske, og en pleiende hårkur mens jeg hører på podcast, forteller den smilende butikksjefen.

Hun trekker frem noen av hennes personlige favoritter som er Mask Of Magnaminty og hårkuren Roots, og legger til at alle produktene er snille med både kroppen din, lommeboken, og planten vår.

Videre spør vi om hun har noen faste høstritualer som hun har lyst til å dele med oss.

- Huden min trenger mer fuktighet når det blir kjøligere ute, så når sommerværet takker for seg bytter jeg til Skin's Shangri La dagkrem. Den er rik og pleier i dybden, og med beroligende aloe vera og hvetegressjuice proppfull av antioksidanter får jeg gjenopprettet fuktighetsbalansen i huden. Jeg liker også varmende produkter og mer krydrede lukter når været blir ruskete, som Wiccy Magic Muscles massasjebar eller hårkuren H'Suan Wen Hua. 11. september lanserer vi årets halloweenvarer på Lush, og jeg gleder meg helt sykt til å la dem krydre livet mitt i høst!

Den lekre butikken i 2. etasje, bugner av herlige dufter, farger, smil, Madlalove og gode vibber.

Yri Amanda ønsker deg hjertelig velkommen innom neste gang du er på senteret – enten du skal unne deg selv et par godbiter eller kjøpe en velduftende gave til noen du er glad i.