Åpningstider

Ordinære åpningstider
Dag Åpningstider
Mandag 20. mai Stengt
Tirsdag 10:00 - 20:00
Onsdag 10:00 - 20:00
Torsdag 10:00 - 20:00
Fredag 10:00 - 20:00
Lørdag 10:00 - 19:00
Søndag Stengt
Elite Foto

Åpent i dag 10:00 - 19:00

Stående bilder bak et fotoalbum
  • Hjemlevering
  • Klikk & hent

Om Elite Foto

Elite Foto lager bilder og bildeprodukter på minutter. Du kan bestille enten på en kiosk i butikken eller på nettsiden vår Elitefoto.no. Vi benytter kun ekte fotopapir som sikrer høy kvalitet og holdbarhet på dine minner. Vi har også et bredt utvalg av bildeprodukter, rammer, album og Instax.

Hos Elite Foto utfører vi også en rekke tjenester innenfor foto, som: passbilder, fremkalling av film på timen, kopiering av bilder, digitalisering av bilder og negativer/lysbilder, reparasjon og retusjering av ødelagte bilder og overspilling av videokassetter og bånd. Uansett om du fotograferer som en hobby eller for profesjonell bruk, står vi klare til å hjelpe deg med dine fotoønsker.

Kort, kalendere, fotoalbum og fotobok ekspress

Ønsker du takkekort, invitasjonskort, konfirmasjonskort, kalendere, fotoalbum eller fotobok? Vi lager det meste ferdig på få minutter! Et utvalg fotobøker produseres lokalt på senteret og disse kan leveres på få timer, se vårt utvalg på nettsidene.

Passbilder og visumbilder

Trenger du passbilder eller visumbilder, kan du ta det hos oss. Vi tar passbilder til norske og utenlandske pass, samt bilder til visum, bankkort og generelle ID-bilder – både til barn og voksne.

Pynt med bilder

Lag en flott og personlig bildevegg med å samle små og store bilder. Våre populære collager, (hvor du kan samle flere bilder på ett bilde) er et flott supplement på en bildevegg.

Er du på jakt etter det lille ekstra for å piffe opp stua? Legg favorittbildet ditt på lerret, aluminium, akryl eller på mdf-plate. Vær stolt av bildene dine! Se tips og inspirasjon til en flott bildevegg her.

Bruk bildene dine - spre bildeglede!

Mobiltelefonen er full av gode minner som venter på å bli brukt! Bilderemsene og retrobildene våre kan for eksempel brukes som bokmerke, bursdagskort, invitasjon, til-fra-lapp m.m. Favorittbildet ditt kan pynte opp hjemmet eller arbeidsplassen din. Vi har flotte fotogaver som puslespill, kopp, t-skjorte, handlenett og handlenett som venter på å få trykt på seg et flott bilde! Sjekk/bruk #bildeglede og #elitefoto på Instagram. Se hva du kan gjøre med bildene dine her.

Ekte fotopapir

Vi er opptatt av kvalitet, og ser på bilder som noe av det viktigste og private formen for minner vi har. Bilder lages for å vare, og for å kunne leve gjennom generasjoner. For at det skal være mulig å lage album som kan vises til barnebarna om 50 år er det å ha bilder på ekte fotopapir helt nødvendig.

Se mer på våre hjemmesider: elitefoto.no

Se alt du kan lage med mobilbildene dine. Klikk her for å se vårt inspirasjonsmagasin.

  • Hjemlevering
  • Klikk & hent

Beliggenhet

2. etasje - bak Kanelsnurren

Våre tjenester

På nett

Aktuelle merkevarer

Bilder