Gavetips til konfirmasjon til nevø eller niese

To hender som pakker inn en gave

På jakt etter konfirmasjonsgave til nevø eller niese? Vi har gavetipsene som passer både konfirmanten og lommeboken.

Turutstyr

Er konfirmanten glad i å være ute i naturen er turutstyr midt i blinken å gi som konfirmasjonsgave. Et tips er å sette sammen et lite tur-kit hvor du tar utgangspunkt i en termos, et sitteunderlag og et stormkjøkken. Legg det i en fin gaveeske og fyll opp med deilig turmat, fyrstikker og andre nødvendigheter man kan få bruk for på tur. Dette kan du også gjøre med for eksempel hudpleieprodukter eller kjøkkenutstyr.

Til konfirmanten flytter hjemmefra

Det er ikke mange år til ungdommen skal flytte hjemmefra, så hvorfor ikke hjelpe han/hun på veien? Kombiner gjerne nyttig kjøkkenutstyr, for eksempel en grytekjele, med en praktisk kokebok.

Kanskje har du noen nyttige oppskrifter på lur eller en hemmelig familieoppskrift du vil dele? Skriv det ned i en fin notatbok, så kan konfirmanten selv fylle inn oppskrifter etter hvert som han/hun blir flinkere på kjøkkenet.

Gavekort istedenfor kontanter

Det er ingen hemmelighet at mange konfirmanter ønsker seg kontanter, men det kan fort bli kjedelig å gi en konvolutt med penger på den store dagen. Har du lyst til å gjøre gaven litt mer personlig, kan du gi et gavekort med eget design på. Kanskje har du et koselig bilde av deg og din nevøen/niesen som du kan bruke? Bestill på dittgavekort.no eller kom inn senteret for å kjøpe gavekortet.

Gaven med flest muligheter

Med gavekort fra dittgavekort.no kan man velge gaven selv. Gavekortet kan brukes i 4000 butikker på nesten 80 kjøpesentre og på over 70 Thon Hotels.

Jente som setter inn polaroidbilder i et album
Jente som setter inn polaroidbilder i et album