Åpningstider

Ordinære åpningstider
Dag Åpningstider
Mandag 09:00 - 20:00
Tirsdag 09:00 - 20:00
Onsdag 09:00 - 20:00
Torsdag 09:00 - 20:00
Fredag 09:00 - 20:00
Lørdag 09:00 - 18:00
Søndag Stengt

Black Friday åpner b.young kl 8. Inngang via Nansetgata

b.young

Åpent i dag 09:00 - 18:00

Dame sitter på gulvet ved siden av blomster
  • Klikk & hent

Om b.young

b.young er en butikk for den motebevisste. Våre designere har som mål å være tidlig ute med sesongens nyheter i riktige farger til gode priser. Vi har høy fokus på personlig kundebehandling, så om du er 20 eller 100 år, er vi alltid der for å gi deg den beste servicen.

b.young har også skapt det vi kaller b.fair- vårt bærekraftige valg. Som handler om ansvarlig produksjon, bærekraftige materialer, minimere avfall og utnytte nye muligheter for å redusere den negative effekten vår virksomhet kan ha. Når du ser b.fair- etiketten, vet du at vi har gjort en enda større innsats for å sikre at varen er resultatet av en bærekraftig prosess. Kom innom oss for en hyggelig handel.

Velkommen til b.young på Amfi Larvik– butikken for jenter i alle aldre som jakter på moteklær med vekt på det feminine til både hverdag og fest. Med klær fra b.young har du muligheten til å utrykke din egen personlighet med nye og friske styles året rundt. Vi sørger for at du opplever høy fashion kvalitet med attraktive priser!

I butikken har vi vår egen house-brand kolleksjon; b.young. b.young klesmerket er basert på en minimalistisk skandinavisk stil, som gir et inntrykk av en behagelig, varm og feminin atmosfære. I tillegg har vi også et stort utvalg av hverdagsklær som jakker og strikk for litt kjøligere dager, fra Ichi og KAFFE. b.young butikken har også et stort utvalg fra Fransa, og ikke minst merker som Dranella og Floyd, som har mye fine jeans/bukser. Velkommen til b.young Amfi Larvik– Vi har høyt fokus på personlig kundebehandling og gleder oss til å hjelpe deg.

Noen av våre b.young klær er merket med en b.fair-etikett. Når du ser b.fair- etiketten, vet du at vi har gjort en enda større innsats for å sikre at varen er resultatet av en bærekraftig prosess. B.fair handler om ansvarlig produksjon, bærekraftige materialer, minimere avfall og utnytte nye muligheter.

Våre tjenester

Klikk & hent

Hos b.young kan du bestille varer med Klikk & Hent. Da er varene dine klare når du kommer innom. Bestill varer med klikk & hent på byoung.com

  • Klikk & hent

Beliggenhet

2. etasje

Våre tjenester

Klikk & hent

Hos b.young kan du bestille varer med Klikk & Hent. Da er varene dine klare når du kommer innom. Bestill varer med klikk & hent på byoung.com

På nett

Aktuelle merkevarer