Kontakt
Telefon 33 29 03 95
Send e-post
Dag | Åpningstider |
---|---|
Mandag |
Stengt |
Tirsdag 5. november |
Stengt |
Onsdag 6. november |
Stengt |
Torsdag 7. november |
Stengt |
Fredag 8. november |
Stengt |
Lørdag 9. november |
Stengt |
Søndag 10. november |
Stengt |
Dag | Åpningstider |
---|---|
Tirsdag 12. november |
Stengt |
Onsdag 13. november |
Stengt |
Torsdag 14. november |
Stengt |
Fredag 15. november |
Stengt |
Lørdag 16. november |
Stengt |
Søndag 17. november |
Stengt |
Tirsdag 19. november |
Stengt |
Onsdag 20. november |
Stengt |
Torsdag 21. november |
Stengt |
Fredag 22. november |
Stengt |
Lørdag 23. november |
Stengt |
Søndag 24. november |
Stengt |
Tirsdag 26. november |
Stengt |
Onsdag 27. november |
Stengt |
Åpner igjen den 28. november
Stengt
Burgerhouse ble lansert i 2016 av gründere med lang erfaring fra det norske restaurantmarkedet spesielt innen steakhouse og biffrestauranter. Man ønsket å tilføre sin kompetanse i et voksende burgermarked med fokus på høykvalitetsburgere med råvarer laget fra bunn.
Det var en lang tid med prøving av ulike kombinasjoner av kjøtt for å finne en løsning hvor man ikke trenger å ha noe bindemiddel eller tilsetningstoffer. Burgerhouse sine burgere er satt sammen av tre ulike styrkningsdeler og hver burger har sin unike smak, sammensetning og garnityr.