Åpningstider

Ordinære åpningstider
Dag Åpningstider
Mandag 09:00 - 20:00
Tirsdag 09:00 - 20:00
Onsdag 09:00 - 20:00
Torsdag 11. juli 09:00 - 23:00
Fredag 09:00 - 20:00
Lørdag 09:00 - 18:00
Søndag Stengt
Bjørklund

Åpent i dag 09:00 - 18:00

Ringer og smykker i skål
  • Klikk & hent

Om Bjørklund

Bjørklund er Norges største klokke- og smykkekjede. En gave fra gullsmeden, eller lykkesmeden Bjørklund, er et minne som varer. Vårt mål er å tilby deg som kunde et stort utvalg av smykker og klokker fra kjente merker. 

Vår filosofi har hele tiden vært klar: Vi skal være en smykke- og klokkekjede for folk flest. Vi setter service og kvalitet høyt, vi hjelper deg gladelig med alt fra puss av bunadssølv og andre smykker, gravering, reparasjoner, batteriskift og trykktest på din klokke. Er det noe vi ikke kan fikse i butikken, sender vi det inn til Norges største gullsmedverksted, hvor det jobber flinke fagfolk!

Vareutvalget i Bjørklund-butikken er et direkte svar på hva kundene våre har fortalt at de vil ha. Utvalget av klokker omfatter kjente kvalitetsmerker og moteklokker.

Smykkene i våre butikker er delvis av eget design og delvis fra anerkjente smykkedesignere over hele verden. Derfor er vi alene om store deler av smykkene du finner i våre butikker. 

Er du på jakt etter bunadssølv? Ja, da har vi det også. Du trenger ikke reise til hjemstedet ditt for å få tak i sølv til bunaden din. Vi fører sølv fra de fleste drakter i Norge. Bunadssølvet du får hos Bjørklund, er møysommelig håndverk med lange norske tradisjoner fra Voss (Sylvsmidja). Det kan være bestillingstid på enkelte mønstre og design. 


Våre tjenester

Klikk & hent

Hos Bjørklund kan du bestille varer med klikk & hent. Da er varene dine klare når du kommer innom. Bestill varer med klikk og hent på bjorklund.no

  • Klikk & hent

Beliggenhet

2. etasje

Våre tjenester

Klikk & hent

Hos Bjørklund kan du bestille varer med klikk & hent. Da er varene dine klare når du kommer innom. Bestill varer med klikk og hent på bjorklund.no

På nett

Aktuelle tilbud

Aktuelle merkevarer