Hjartedagar med Vinn på kvitteringa

Mor med smilende barn på fanget

Velkomen til Hjartedagar med feiring av Morsdag og Valentinsdagen. I butikkane finn du eit stort utval Valentinsgåver og gåver til mor.

Vi feirar Hjartedagar i AMFI Knarvik med mange typar kjærleik 8.-15. februar.

Vinn på kvitteringa

8.-15. februar spreier vi litt hjartevarme med «vinn på kvitteringa-konkurranse». Vinn ein flott premie du kan dele med dei du er glad i.

VINN GÅVEPAKKE - totalverdi kr. 8029,-

  • Gåvekort på kr. 1000,- frå dittgavekort.no
  • Gåvekort frå Knarvik Hud og Fotpleie Klinikk, verdi 2489,-
  • 25 min klassisk/aroma-massasje, Babor ansiktsbehandlig ”Healthy Glow” og gåvepakke frå Gabor
  • Gåvekort frå Think HairWear, verdi 3750,- Valfri fargeendring, dameklipp og kur
  • Gåvekort frå Alver Optikk, verdi 790,- Synsundersøking

Skriv namn og telefonnummer på kvitteringa for kjøp gjort her i senteret disse dagane, og putt den i kista vår på Sentrumstorget. Du kan delta så mange gongar du vil. Vi trekkjer ein heldig vinnar torsdag 16. februar.

Hugs Morsdag søndag 12. februar

I våre butikkar finn du massevis av flotte gåver mor vil setje pris på. Velkomen til ein hyggeleg morsdagshandel!

Bli gjerne med på vår Morsdags-konkurranse på AMFI Knarvik si Instagramside. ♥️

Gled din mamma med ei hyggeleg helsing. Fortel oss kva du set pris på ved din mamma eller kva som gjer henne unik for deg. Bli med i trekninga av eit gåvekort på kr. 500,-

Konkurransen frå 6. februar til og med morsdag søndag 12. februar, og du må vere 18 år for å delta. Vi trekkjer ein tilfeldig vinnar måndag 13. februar, og gåva kan hentast på senterkontoret.

Valentinsdagen 14. februar

Tysdag 14. februar er det Valentinsdag - den mest romantiske dagen i året. Vis at du tenker på din kjære med ei lita gåve. I butikkane i AMFI Knarvik har vi eit stort utval Valentinsgåver din utkåra garantert vil setje pris på.

Lyst til å delta i vår Valentin-konkurranse på AMFI Knarvik sin Facebookside? ♥️

Fortel oss kven som er din Valentin i kommentarfeltet og bli med i trekninga av eit gåvekort på 500,- + hyggelege overraskingar frå fleire av butikkane våre.

Konkurransen varer frå 10.-14. februar og alle over 18 år kan delta. Vi trekkjer ein tilfeldig vinnar onsdag 15. februar. Vinnaren blir kontakta på Facebook og må hente premien på senterkontoret.

Takk for at du handlar lokalt! ♥️