Åpningstider

Ordinære åpningstider
Dag Åpningstider
Mandag 10:00 - 20:00
Tirsdag 10:00 - 20:00
Onsdag 10:00 - 20:00
Torsdag 10:00 - 20:00
Fredag 10:00 - 20:00
Lørdag 10:00 - 18:00
Søndag Stengt
Knarvik Hud og Fotpleie klinikk

Åpent i dag 10:00 - 20:00

Dame med lyst hår, fregner som har smørt på krem på ansiktet

Om Knarvik Hud og Fotpleie klinikk

Velkommen til oss, enten du trenger hjelp til et spesifikt problem, ønsker å forebygge, eller bare trenger en liten avslappende pause fra hverdagen. Vi kan tilby deg en omfattende behandlingsmeny innenfor hud-, fot-, kropp- og helsebehandlinger, enten du er kvinne eller mann, ung eller gammel.

Våre behandlinger og produkter

Behandlinger og produkter preges av høy kvalitet og profesjonalitet for å gi deg en opplevelse og resultater utover det alminnelige. Vi holder oss kontinuerlig oppdatert innenfor vårt felt, og satser på innovative metoder samt morgendagens teknologi for å oppnå gode resultat.

Vårt ønske er å hjelpe deg med å løse eller lindre dine hverdagsplager, gi deg inspirasjon, gjøre deg litt gladere, mer avslappet, og gi deg mer energi. Har du et problem som ligger innenfor vår kompetanse, hjelper vi deg gjerne med å finne noen som kan hjepe deg.

Vi benytter cosmecuticals og medisinske hud- og fotpleieprodukter som er utviklet av farmasøyter, og tradisjonell hudpleie fra verdens ledende og mest innovative hudpleieprodusenter.

For ytterligere informasjon om våre ansatte og våre behandlinger, ta gjerne en titt innom klinikkens hjemmeside. Denne oppdateres jevnlig med spennende informasjon og tilbud

Beliggenhet

1. etasje

På nett

Aktuelle merkevarer