Hev antrekket med høstens fineste tilbehør

detaljbilde av sølvkjeder rundt halsen og hender med blå neglelakk
detaljbilde av svarte boots
kvinne som poserer i trapp
Perfekte høstsko: Chunky sko med grov såle er perfekte til det ustabile høstværet. De klassiske chelsea bootsene er stilige både til bukser, kjoler og skjørt.

Fyll garderoben med chunky sko, store vesker, lekre belter og lag på lag med smykker. Her er tilbehøret som gjør høstens antrekk komplett.

Denne høsten ser vi framover, og det er lov å eksperimentere og leke både med stiler, uttrykk og farger. Vi elsker å pynte oss, enten med smykker i lag på lag eller fargerike neglelakker. Samtidig gir vi ikke slipp på komforten, og digger chunky sko og store vesker med plass til alt.

Chunky sko i alle slags varianter

Høsten er tiden for uforutsette værforandringer. Dager som starter med strålende sol, kan like gjerne ende i øsende regn. Og hva passer vel bedre enn de 90-tallsinspirerte chunky skoene? Skoene med store, grove såler er perfekte til det skiftende høstværet, og du kan style dem til hva som helst.

Velg mellom chunky boots, sneakers, ankelstøvletter eller joggeskovarianten, og la deg inspirere av høstens TREND-retninger. Kombiner de chunky skoene med en stilren kåpe inspirert av pur eleganse, eller til en fargerik kjole à la hipp boheme . Det er bare fantasien som setter grenser.

detaljbilde av svarte boots
kvinne som poserer i trapp
Perfekte høstsko: Chunky sko med grov såle er perfekte til det ustabile høstværet. De klassiske chelsea bootsene er stilige både til bukser, kjoler og skjørt.
Høye brune boots
Klassiske støvletter med hæl er lekre til kjoler og skjørt.
detaljbilde av svarte støvletter
Trendy i hverdagen med støvletter. Både feminint og praktisk, og varmer leggene på kaldere dager.

Høye støvletter som passer til alt

Vil du ha en moteriktig hverdagsstil, og i tillegg holde bena varme hele dagen, er de høye støvlettene noe for deg. Denne høsten skal de være like over eller under knærne, og du kan velge mellom chunky støvletter eller de mer klassiske støvlettene med hæl.

Match dem med bohemske klær som kjoler og skjørt, eller bruk støvlettene til et varmt og deilig ullskjørt.

TIPS!

Smale jeans er også perfekte til høye støvletter.

detaljbilde av brun veske og svarte sko i høstlandskap
Denne høsten er det store vesker som gjelder.

Store vesker med plass til det meste

Fokus på bærekraft er viktigere enn noensinne, og hva er vel bedre enn å få med seg alt du trenger oppi en stor veske, som du kan bruke sesong etter sesong? Den store veska er praktisk uansett om du skal på shopping, jobb eller på kino, og varianten passer til alle typer plagg og stiler.

Gå for den klassiske, brune skinnveska, eller sett farge på en ellers grå høstdag med en rød variant.

TIPS!

Investerer du i én veske i god kvalitet som passer både til garderoben og ulike anledninger, så har du den i mange år framover.

Stor rød håndveske
Frisk opp en grå høstdag med en sprek, rød veske.
detaljbilde av kvinne med rød kjole med dyreprint og svart belte rundt midjen
Et kraftig belte med stor spenne er lekkert kombinert med en feminin kjole.
Heklet hvitt belte med grønn jakke under
Et heklet belte gjør seg mot røffe materialer som for eksempel en skinnkåpe.

Det anvendelige beltet

Det skal bare små grep til for å heve et antrekk flere hakk, og et belte kan brukes til mye mer enn bare jeans.

Med et belte i midjen hever du antrekket mange hakk, og i høst kan du velge mellom forskjellige stiler og uttrykk. Hva med et belte i cowboystil, et belte med stor spenne eller et klassisk, brunt skinnbelte? Eller velg en mer feminin variant i gull eller med mønster. Bruk beltet for å piffe opp en oversized dressjakke, eller pynt deg med det til kjolen.

TIPS!

Hva med et belte inspirert av hipp boheme i heklet bomull? Det er også veldig fint å style kåpa med et kraftig skinnbelte i midjen.

detaljbilde av kvinne med svart jakke med belte rundt midjen
Prikken over i-en. Et belte er en flott måte å heve et ellers nøytralt antrekk på, og gir virkelig det lille ekstra. Og det går fint å bruke det over en dressjakke for å fremheve figuren din.
detaljbilde av smykker lag på lag, gullfarget
Lag på lag med kjeder og smykker med anheng løfter et enkelt antrekk. Kanskje har du et nydelig arvesmykke du kan blande inn også.
detaljbilde av hender med forskjellig mønster på neglelakken som holder svart veske,
More is more! Flere ringer på hver finger er lov.

Lag på lag med smykker

Endelig har vi mulighet til å pynte oss skikkelig igjen. Glem den minimalistiske stilen, for denne høsten går vi for «mye vil ha mer».

Gull er favoritten, men det er fullt lov å blande sølv- og gullsmykkene. Kjør lag på lag med smykker, og ikke vær redd for å blande lenker med kjettinger, gullknapper og smykker med anheng.

En ring på hver finger er heller ikke å forakte denne høsten. Og gjerne flere oppå hverandre. Steiner, farger, sølv og gull – miks det du liker! Hvis du synes det blir for mye, kan du holde resten av antrekket enkelt. Da får smykkene virkelig vist seg fram.

detaljbilde av hånd med flere ringer i gull og blå neglelakk i forskjellige nyanser
Neglelakk er en av høstens store trender, gjerne i sterke farger som gir energi og glede. Bruk gjerne ulike farger på hver enkelt negl.
Nærbilde av dame hender og mønstrete negler
Lek deg med farger og mønstre, og finn ut hva du liker best! I høst er det lov å eksperimentere og teste ut forskjellige ting, slik som ulike farger og mønstre på alle negler.

Neglelakk i alle regnbuens farger

Knallfarger som popper mot deg, dominerer både i interiøret og på klesfronten denne høsten. Prøv deg fram med neglelakker i sterke farger, og lakk gjerne neglene i forskjellige farger. Eller kanskje flere farger på samme negl? I høst er det lov å eksperimentere og leke seg med farger, glitter og stas.

Tekst
Newslab
Foto
Henrik Lindahl
Produksjon
Amfi Kreativ