Disse sminketrendene er perfekt til nyttårsaften

Dame med knallilla lepper og matchende øyenskygge
Nærbilde av dame med pannelugg og knallrøde lepper som smiler med lukkede øyne
Ultranært bilde av nese og lepper i glossy mursteinsrød tone

Endelig kan vi feire igjen! Her får du presentert sminketrendene som gjelder akkurat nå, slik at du blir klar for årets siste fest.

De to siste årene har naturligvis satt sitt preg på skjønnhetsrutinene våre. Og etter månedsvis med hjemmekontor og minimalt med feiring, klandrer vi ingen for å ha lagt festsminken innerst på hylla.

Men når slutten av året nå nærmer seg, ser det ut til at vi kan forberede oss på en skikkelig nyttårsfeiring. Det betyr at du endelig kan børste støvet av sminkekostene dine.

For selv om mye har endret seg de siste årene, er det én ting som alltid forblir som før – nemlig feststemtheten som kommer med en perfekt lagt eyeliner eller en glamorøs rød leppestift.

Føles det nesten som om du har glemt hvordan man gjør det? Fortvil ikke! Vi har samlet seks festligste sminketrender, slik at du kan stille godt forberedt foran speilet når det nye året skal ønsket velkommen.

6 tips til hvordan du nailer nyttårssminken

1. La leppene ta seg av snakkinga

Alt er lov når leppestiften gjør et etterlengtet comeback! Trenden er ganske enkel: Enhver farge eller tekstur som sørger for at leppene dine stjeler showet, er en vinner i vinter.

Hvis du trenger hjelp til fargevalg, kan vi avsløre at mauve (brunrosa), varm toffee og mursteinsrød har fått mye oppmerksomhet i høst. I tillegg har dyp burgunder dukket opp som en mer edgy og overraskende anvendelig leppefarge – helt uavhengig av hudtone.

Tips! Her kan du velge et produkt som både kan brukes på lepper, øyne og kinn, for å virkelig binde fargetonene i ansiktet sammen.
Nærbilde av ansikt med masse glød og naturlig sminke
La huden gløde