Strikk din egen #amfigenser, modell TREND

Dame i blå strikket genser
Strikk #amfigenseren i denne herlige petrolfargen, eller velg en annen lekker farge som passer til deg.
Dame i grønn strikket genser
Marte Helgetun har designet vår egen #amfigenser, her har hun på seg en oversized versjon av genseren.
Dame med skjorte og beige strikkevest
Dame i blå strikket genser og hals
Genseren kan enkelt strikkes om til en lekker vest som passer både til kjole og bukse. // Som bonus i oppskriften har vi også en god og varm hals med en liten vri.

Vår strikkeekspert Marte Helgetun viser deg hvordan du strikker vår lekre TREND-genser. Som bonus har vi lagt ved oppskrift til matchende vest og hals.

Strikkegenseren er et must til enhver høstgarderobe. Den kan styles til alt fra søte kjoler og skjørt til mer rocka skinnbukser og jeans. Gå for en oversized variant du kan slenge på deg både morgen og kveld, eller hva med å strikke en genser selv i en av dine favorittfarger?

I samarbeid med designer og strikkebokforfatter Marte Helgetun har vi designet vår helt egen #amfigenser modell TREND, og vi ønsker selvfølgelig å dele oppskriften med deg. Som bonus har vi også lagt ved oppskrift til matchende vest og hals. Marte driver firmaet Design by Marte Helgetun, og har både nettbutikk og gårdsbutikk hvor hun selger sine egne bøker, hefter og oppskrifter.

- Da jeg skulle designe TREND-genseren falt valget på en litt kort modell med vide armer – perfekt til blant annet highwaist-bukser og over kjoler. Tanken er at den også kan strikkes som en vest dersom du ønsker det. Jeg har også laget oppskrift på en matchende hals, forklarer Marte.

Både strikkevest og hals er superhot denne sesongen og kan styles på utallige måter. Vesten kan blant annet brukes over kjoler, oversized skjorter og enkle t-skjorter, mens hals er perfekt tilbehør til kalde høstdager, da den holder deg varm og god.

Tips!

La vesten henge løst eller gjør den mer feminin ved å bruke et belte i livet. Hals med vri kan strikkes i samme farge som genseren og vips så har du en matchende varm hals.