Trygg handel

AMFI Eidsvoll har innført en rekke tiltak for å skape en trygg handleopplevelse for våre kunder.

På AMFI Eidsvoll har vi iverksatt flere hygieneregler og smitteforebyggende tiltak på senteret.

Med bakgrunn i smittesituasjonen er den lokale forskriften om midlertidige smitteverntiltak i Eidsvoll revidert, og det er nå påbudt med munnbind i vårt senter.

Plikten til å benytte munnbind gjelder ikke for barn under ungdomsskolealder, eller personer som av medisinske eller andre årsaker ikke kan bruke munnbind.

Lokal forskrift om midlertidige smitteverntiltak i Eidsvoll er gjeldende i første omgang frem til 20. mai 2021.

Vi har økt renholdet og vaskerutiner i fellesområder. Våre kunder har god plass på senteret og vi oppfordrer alle besøkende om å holde seg til helsemyndighetens anbefalinger om avstand og størrelser på grupper. Dette informeres om på senteret.

Vi oppfordrer alle besøkende til god håndhygiene når de handler på senteret. Du finner håndsprit ved alle våre innganger.

Vi håper julen i år kan medføre et kraftig tilbakeslag for smitteutbredelsen. Det er mulig hvis vi gjennom julen står imot fristelsen å være mye sosiale med hverandre. Smitten faller ikke av seg selv – det gjør den bare ved tiltak og etterlevelse av tiltak.

Sammen skaper vi trygg handel

Thon Eiendom er opptatt av sikkerheten til våre kunder og ansatte på våre kjøpesentre. Les mer om hvordan vi skaper trygg handel på thoneiendom.no.

Rundt emblem med teksten: Sammen skaper vi trygg handel
Rundt emblem med teksten: Sammen skaper vi trygg handel