Topp tre interiørtrender denne høsten

Stue med sofa, grønne planter og spisebord og stoler i mørkt treverk
Floriss-jentene viser fram blomster
Floriss-jentene bader i blomster hele dagen, er det rart de er fornøyde?
Borddekorasjon av blomster og nydelig blomsterbukett
Blomster frisker opp et hvert rom, unn deg en blomsterdekorasjon eller en bukett med blomster i favorittfargene dine.
Pyntet inngangsdør med lykter og planter
Ikke glem inngangspartiet! Ønsk gjestene dine hjertelig velkommen med et innbydende inngangsparti. Det er ikke så mye som skal til heller, en lykt og noen blomster eller grønne planter gjør trappen straks mye triveligere.
Dekorative kuler og krans av lyng
Til høsten må det være lyng, både innendørs og utendørs. For en litt ny vri, gå for en bugnende krans av lyng eller hva med noen dekorative kuler? Hos Floriss har de et fint utvalg nå til høsten, så stikk innom og la deg inspirere.
Blide ansatte hos Kid viser fram butikken
Hva er personlig interiør for deg? Er det å omgi seg med detaljer og interiør som gir deg glede? Da må du ta turen innom Kid på AMFI Eidsvoll. Den store butikken er fylt med høstnyheter i fristende farger og materialer. Ikke bare har de alt du behøver av tekstiler til hjemmet, de har også et stort utvalg av småmøbler og interiørartikler.

Forny hjemmet ditt med enkle triks, bruk naturlige materialer og tilfør personlige detaljer. Slik innreder du med høstens trender.

Sesongens interiørtrender rommer mye, med mange valg av farger og stiler. Du trenger ikke å pusse opp hele rommet for å fornye det – bare legg til noen detaljer og se forskjellen! I denne artikkelen får du gode trendtips, og nyhetene finner du i din favorittbutikk på senteret!

Personlig interiør

Nordmenn bruker mye tid hjemme og vi ser at flere tør å gå for en mer personlig stil. Vi velger interiør som betyr noe for oss og som gjør at vi skiller oss ut fra mengden – enten det er gamle skatter funnet på loftet til oldemor, familiebilder på veggene eller interiør vi har laget selv. Et hot tips er å male et gammelt møbel i en av høstens trendfarger, for eksempel en kommode du har arvet eller kjøpt brukt. La den gå ton-i-ton med fargen på veggene eller velg en farge som gjør møbelet til hovedattraksjonen i rommet. Bytt gjerne knottene på kommoden når du først er i gang – dette kan gjøre en enorm forskjell og er en enkel og billig måte å fornye møbelet ditt på. Dette trikset fungerer også på skap og nattbord.

Det sies at nøkkelen til et personlig hjem ligger i detaljene. Nye puter og pledd i sofaen vil gi stua en helt ny look, og kan gjøre at selv den enkleste sofaen, skiller seg ut. Miks nytt og gammelt når du skal innrede, og gjør gjerne din egen vri på ting. Hva med å spraye en gammel vase med litt lakk eller henge opp et bilde du selv har malt?

Rom med stort spisebord i tre, samt to stoler på hver sin ende
Miks gjerne ulike tretyper – både på gulv, vegger og interiør.