Disse interiørfargene vil vi ha i høst

Brunt stuerom med grå sjeselong sofa og rundt hvitt sofabord
Blå vegg med veggpynt
Med Interior High Finish maler du vegger, lister og dører i samme farge.
Dame som sitter ved en pult, men kontorrekvisita i bakgrunn i
Fargeekspert Vibeke Illevold Nordsveen står bak instagramkontoen @enkontrast.

Denne høsten oser av fargeglede, enten det dreier seg om farger som popper mot deg, jordnære toner eller livlige pasteller.

På AMFI Eidsvoll finner du fargefavorittene dine hos Flügger farve og Jernia. Begge butikker melder om at matt finish er i vinden hos eidsvollingene:

- Mange ønsker seg det matte uttrykket som er lekkert, lunt og som skaper en behagelig atmosfære, sier Marta Aurelia hos Flügger. Hun fortsetter:

- Et godt tips til deg som vil ha et helheltig resultat er å bruke den slitesterke finishmalingen Interior High Finish. Da kan du male vinduer, dører, lister, til og med møbler, i samme farge som veggen.

- Maling med matt finish, som Lady Wonderwall og Lady Pure Color, er noe vi selger mye av, sier Bjarte Pisani hos Jernia.

Han oppfordrer kundene til å tenke over hva rommet skal brukes til, før de velger farge:

- Er det et soverom hvor du skal finne roen – eller et kjøkken hvor du skal være sosial og lage mat? Dette gir deg en pekepinn på valg av farge. Tenk også på hvilke farger du har i resten av huset eller leiligheten, sier han.

Fargeekspert Vibeke Illevold Nordsveen ser spesielt tre trender som gjør seg gjeldende denne høsten. Vibeke er grafisk designer og er lidenskapelig opptatt av interiør og farger. Hun står bak instagramkontoen @enkontrast.