Program for TRENDDAGER

Høsten er tiden for nye trender og med fargespill i bladene ute, gleder vi oss til å se alt det nye som kommer innen mote, interiør og skjønnhet.

Legg til i kalender
Når
21. september til 23. september
Hvor
AMFI Eidsvoll

Og det er bare å glede seg! Besøk vår TREND-lounge, bli inspirert av sesongens største trender i butikkene og ikke minst; delta på alle våre fantastiske aktiviteter denne uken!

Og her får du programoversikten:

Velkommen til TREND-LOUNGE

I forbindelse med TREND har vi laget en egen lounge der vi viser moter og nyheter fra alle butikkene. Loungen vil være bemannet gjennom hele kampanjen og er den perfekte plassen for å få informasjon og inspirasjon disse dagene. Velkommen!

Goodiebags hos Nikita Hair

Husk å pleie håret nå når det blir kaldere og lue-sesongen starter! Alle kunder som mottar behandling hos Nikita Hair er med i trekningen av goodiebags, 1 til dame og 1 til mann.

I forbindelse med TREND stiller butikkene med mange spennende konkurranser gjennom uken! Se alle konkurransene her!

Torsdag 21. september

C)Optikk Eidsvoll får besøk fra det danske merkehuset Design Eyewear Group fra kl. 14-17! Her får du muligheten til å se det siste innen brillemoten fra noen av de største merkene.

Sko deg for våret i høst! Fra kl. 11-16 kommer Siri fra skomerket Rieker til Skoringen. Få barfotfølelsen og se hvilke farger og modeller som trender nå. Og du? Alle som kjøper Rieker-sko er med i trekningen av vesker og sko fra Rieker!

Er du en early bird? De 50 første som handler på Floyd på torsdag, får et par øredobber fra Sno Of Sweden med på kjøpet!

Fredag 22. september

Floyd har satt opp et ballongtre fullt av overraskelser til alle handlende kunder!

Fra kl. 13-15 får de besøk av merket Culture og det feires med noe godt i glasset. Culture er et merke som kombinerer det eksklusive og klassiske, med komfort og hverdag. Hvem elsker ikke det? Alle som kjøper plagg fra Culture er med i trekningen av et antrekk fra Culture til en verdi av 1500,-.

Og om ikke det var nok! Alle som kjøper Floyd-varer for 500,- er med i trekningen av et antrekk til 1500,-, så her kan du få mye for pengene!

Lørdag 23. september

Også denne dagen fortsetter Floyd med ballongtre fullt av overraskelser til alle handlende kunder! Og vant du ikke antrekk på fredagen? Denne dagen får du sjansen på nytt! Alle som kjøper Floyd-varer for 500,- er med i trekningen av et antrekk til 1500,-.

Har du allerede en høstfavoritt i klesskapet som trenger litt pleie eller reparasjon?

Fru Tjernsli syr og reparer klær inne i senterets fellesareal fra kl. 10-14. Det vil koste 100,- pr plagg + eventuelle materialer slik som ny glidelås eller knapper.

To damer som klemmer og tar en selfie sammen