Konkurranser under TRENDDAGER

Vi elsker konkurranser! Og denne uken er det et dryss av konkurranser på hele senteret, så her er det gode sjanser for å vinne.

Legg til i kalender
Når
21. september til 23. september
Hvor
AMFI Eidsvoll

BLI NY - konkurranse

Kunne du tenke deg noe helt nytt? Hva med å bli freshet opp fra topp til nå i høstens farger og fasonger av våre talentfulle kollegaer?

Fohn Hårstudie, Skoringen, Floyd og BeOne går sammen i et herlig samarbeid for å gi deg de beste tipsene som trender akkurat nå!

Hvordan deltar du?

Konkurransen Bli ny ligger ute på Facebook. Der må man melde seg på ved å sende en mail til: cecih@hotmail.com og alt du trenger å gjøre er å skrive litt om seg selv og hvorfor de vil vinne. Les mer om forbeholdene på AMFI Eidsvoll sin Facebook side.

Fru Tjernsli - konkurranse

Lei av mascara? Få naturlig lengre vipper og mer våkne øyne! Alle som handler over 500,- (gjelder både behandlinger og produkter) er med i trekningen av et GRATIS VIPPELØFT til en verdi av 980,-

MIX – konkurranse

«Veien til hjertet er gjennom magen» sier de, så hva med å vinne en plantebasert «Salat-date» for 2 fra MIX? Nylaget og frisk salat m/Crispy bites står på menyen, - og selvsagt noe godt å drikke til🫶 Les mer om forbeholdene på AMFI Eidsvoll sin Facebook side.

Godt for miljøet, godt for deg, godt for kjærligheten!

Vinn et helt antrekk fra Floyd – konkurranse

Synes du også det er vanskelig å velge blant alt det fine i butikken? Alle som handler for 500,- er med i trekningen av et antrekk til en verdi av 1500,- Perfekt for en ny høst-garderobe!

Velkommen til TREND-dager på AMFI Eidsvoll

Dame med ballong og smiler