Høstmote – 5 stilsikre trender for kvinner

Dame med grønn skinn jakke med mur som bakgrunn
Høsten er her og vi viser deg sesongs trender.
kvinne og mann som ler ute i regnet
Et godt tips å legge litt penger på én ting, som kan bli med deg flere sesonger. En hvit ullkåpe er et godt valg.
butikkmedarbeider hos BYoung står i butikken mellom klesstativer
Bente Furu er butikkleder hos B Young og har på seg: Cargobukse 499,- og Bluse 400,- Hun holder frem lang vest 700,- og stor skjorte 600,-
modell står i trapp med mønstret bluse og bukse
Modell sitter ved kafebord med mønstret genser og bukse
Bilde 1: Myk og god topp med 3/4-erm og delikat mønster. 349,- Bukse med høyt liv, god stretch og dekorativ sømpynt 599,- Bilde 2: Strikkegenser i bomullsblanding med mønster 499,- Alt fra Zavanna.
halvfigur bilde av modell med solbriller på hodet, mønstret skjorte og cardigan
En myk og god mønstret topp med krage og ekstra stretch. 399,- fra Zavanna.
modell står med mønstret kjole, liten veske og sneakers
Modell sett fra siden med lårkort mønstret kjole
Bilde 1: Kort kjole med lange ermer, knyting i halsen og tolagsskjørt, 499,- fra Lindex. Bilde 2: Kjole fra NA-KD, 669,- fra DUZ - Bagorama
havlfigur bilde av modell med hvit caps og rutete skjortejakke
Varm og koselig rutete jakke med én enkelt knapp foran 1199,- fra Lindex.
Dame i blå strikket genser og hals
Dame med rød strikket vest og hvit skjorte som lener seg på et vindu
Ta frem strikkepinnene og strikk din egen TREND Amfi-genser

Høstens trender byr på en herlig miks av boblejakker, vide herrebukser, strikkevest, fargerikt skinn og spisse skuldre. La deg inspirere!

Selv om sommeren sakte, men sikkert går over i en kaldere og våtere årstid, er det mye å se frem til. En av gledene er høstmoten. I butikkene på AMFI Drøbak City kan du velge og vrake blant boblejakker i alle varianter, grafiske mønstre, knallfarger og fargerikt skinn. For å nevne noe. Høstens trendy nyheter finner du hos Zavanna, B Young, Bagorama, Lindex, Bambolino, Bogerud, Eurosko, Holløkken og KappAhl.

De lyse jordfargene, beige og vinterhvit er den store overraskelsen nå i høst. De deilige fargene du ser ute i skog og mark, på fjellet, følger oss også i farger på klærne, sier Bente Furu, butikkleder hos B Young.

Mønster er det også mye av denne høsten, både på kjoler og skjorter. Kombiner gjerne ulike mønstre eller ton det ned med en ensfarget bukse eller cardigan. Storrutete skjortejakke i myk kvalitet er også en vinner denne høsten. Den holder deg varm og passer til både kjole, skjørt og bukse.

– Når det gjelder høstens trendplagg er et godt tips å legge litt penger på én ting, som kan bli med deg flere sesonger. Da kan du mikse og matche med andre budsjettkjøp, og la det ene elementet heve ethvert antrekk, forteller stylist Lene Johansen.

– Det kan for eksempel være en kåpe, en boblejakke, dress eller et par freshe vintersko.

Et plagg som alltid vender tilbake på høsten, er den gode, varme ullgenseren. Hvorfor ikke ta frem strikkepinnene og strikke din egen? Her er oppskrift på AMFI-genseren.