Unn deg selv litt egentid

ansatt viser frem ulike sminkeprodukter
to ulike tuber med krem til ansiktsmaske

Gi bort velvære i julegave i år - eller unn deg selv litt egentid i førjulstiden.

Er det vanskelig å finne den rette gaven til venninnen din eller søsteren din som ikke ønsker seg noe spesielt til jul? Trenger du tips til hvordan du skal sminke deg til julebordet? Eller har du kanskje selv behov for et pusterom i en hektisk førjulstid?

Senterets skjønnhets- og velværebutikker deler sine tips til julegaver med deg her.

Hos Fredrik & Louisa er julehandelen godt i gang, og butikksjef Trine Minsaas pakker inn gaver og tar seg god tid med kundene slik at de får den veiledningen de trenger. Mange er ute etter julegaver i dag.

– Gaveesker er jo alltid populært. Da får man rett og slett mer for pengene. Ellers vil jeg anbefale ansiktskremer til den eldre garde, det er ganske trygt å kjøpe og kanskje enklere enn å finne riktig duft til noen, forteller Trine.

I den populære skjønnhetsbutikken føres det merker fra store navn som blant annet Rituals, Clinique, Chanel, Dior, Lancome og Yves Saint Laurent. Her får du alt fra dufter til sminke og alltid gode råd og tips med på kjøpet.

– Jeg har lyst til å trekke frem Sissley som er vårt mest luksuriøse merke. Produktene deres koster litt, men det er fordi de legger mye penger i forskning og ingredienser. Jeg har hørt om flere tilfeller hvor folk som har hatt problemer med for eksempel atopisk eksem i hodebunnen nesten har blitt helt bra etter at de gikk over til Sissley-shampoo. Så dette er produkter som faktisk virker, sier hun og legger til med et smil:

– Jeg har testet ansiktsmaskene fra Sissley, og denne her som heter Velvet sleeping mask er fantastisk. Du våkner opp neste morgen med fløyelsmyk hud, på ordentlig!

velværeprodukter pakket i poser med julestjerne i bakgrunnen