Nyt julens smaker på senterets spisesteder

ansatte hos Moderns Café
ansatt hos Moderns Café viser frem fat med napoleonskake
MODERNS CAFÉ: – Napoleonskaka vår er en stor favoritt, og den er faktisk veldig, veldig god!

Unn deg en velfortjent pause med noe godt å spise eller ta med deg deilig julebakst hjem til jul.

Juleforberedelsene er i full gang, og er det noe sted på senteret det virkelig lukter og smaker som jul så er det på senterets spisesteder - Fru Thunes Spiseri og Moderns Café.

– Vi har disse julebrødene året rundt, men vi merker ekstra stor pågang nå i desember. De nærmest flyr ut av butikken, forteller Nada Djekanovic på Moderns Café mens hun smører et par skiver julebrød med smør og brunost til fotografen.

Moderns Café er en familiedrevet café som har vært på senteret i flere år. Nada driver caféen sammen med datteren sin Branka, som er daglig leder, og svigerinne Maja Malijevic.

De tilbyr mye påsmurt mat, vafler og annen bakst, og nå før jul har de også fylt opp med småbakst.

– Alle syv slagene er på plass, så om du ikke rekker å bake selv eller trenger noe til kaffen en dag så finner du det her. Det er jo også fine julegaver, smiler Nada.

De fleste bordene er opptatt når vi er på besøk, det er god stemning og vennlige smil bak disken. Mange av gjestene er innom ukentlig, og Nada røper en av favorittene til folk:

– Napoleonskaka vår er en stor favoritt, og den er faktisk veldig, veldig god!

kaffe og julebrød
POPULÆRT JULEBRØD: Moderns Café selger det populære julebrødet hele året, men merker ekstra stor pågang i ukene før jul.
ansatte hos Fru Thunes Spiseri
GOD SERVICE OG TRADISJONELL MAT: Hos Fru Thunes Spiseri blir det servert juletallerken både til lunsj og middag.

Juletallerken hos Fru Thunes

Litt lenger inn i senteret finner vi Fru Thunes spiseri, en hyggelig sentercafé med god mat og imøtekommende betjening. Også her er det mange faste kunder, og nå frister spisestedet med en deilig juletallerken.

– Vår klassiske juletallerken er like populær hvert år, og i år merker vi at mange ringer og bestiller bord til middag her før de skal videre til Drøbak på juleshow. Det synes vi er hyggelig, smiler svenske Helena Berglund som kun har vært i Norge ett år og ikke har rukket å danne seg noen minner rundt vår julemat helt enda.

– Nei, jeg er vant med viltkjøtt av elg eller rein til jul i Sverige, men jeg liker lukten av norsk jul, og jeg har blitt veldig glad i pinnekjøtt. Jul er noe av det beste jeg vet, og både julebakst og gravet laks gir meg julestemning. Og selvfølgelig lukten av pepperkaker!

I tillegg til smakfull varmmat tilbyr Fru Thunes også julebakst, og i år som i fjor blir det Lussekatter til Luciadagen 13. desember.

– De kan bestilles på forhånd så er det bare å plukke opp på selve dagen. Eller kom innom på en kaffe og en Lussekatt i løpet av dagen.

ansatte hos Fru Thunes Spiseri
GOD SERVICE OG TRADISJONELL MAT: Hos Fru Thunes Spiseri blir det servert juletallerken både til lunsj og middag.
Annonsørinnhold fra
Moderns Café og Fru Thunes Spiseri

Aktuelle butikker

Tabell med aktuelle butikker
Butikk Beliggenhet Åpningstider Kontaktinfo
Åpent i dag 10:00 - 20:00
Åpent i dag 09:00 - 20:00