Finn smaken av jul hos Meny

ansatt hos meny viser frem fin ribbe
ansatte hos meny

I ett år har vi ventet på at duften av ribbe og pinnekjøtt skal fylle huset, og endelig er det tid for å samles igjen.

Julen er høysesong for kos rundt middagsbordet. – Måltidene er høydepunktet hjemme hos oss i jula, sier André Malonæs (37), kjøpmann hos MENY.

– Jeg er veldig glad i julens tradisjoner og spesielt maten da. Det er mørketid, og inne er det omtanke og en varme rundt måltidene som jeg setter utrolig stor pris på.

André er kokk og har jobbet 10 år i restaurantbransjen i Oslo. På CV’en står blant annet Brasserie France og Restaurant Victor - to anerkjente restauranter i hovedstaden. Nå har han flyttet til Kolbotn og begynte i jobben på MENY midt under korona. Han deler gladelig av sine beste tips til hvordan julemåltidet blir perfekt.

– Vi vet av erfaring at mange lager pinnekjøtt og ribbe kun en gang i året, så at noe går i glemmeboka det forstår vi godt. Hos oss har vi mye kompetanse blant de ansatte i både varmmat- og ferskvareavdelingen så vi håper folk stikker innom for gode råd.

ansatt hos meny