TRENDDAGER!

Vi har gleden av å invitere deg og hele familien til 3 dager med inspirasjon, konkurranser og ekstra gode tilbud på høstens trender!

Legg til i kalender
Når
21. september til 23. september
Hvor
AMFI Drøbak City

Tips om ny make-up til høsten? Vinne gavekort under flere konkurranser og kundekveld med selveste Kathrine Sørland? Å jadda! Alt dette og mer kan du bli med på når AMFI Drøbak City arrangerer Trenddager denne uken. Bare sjekk programmet under her!

To damer som klemmer og tar en selfie
Kathrine Sørland som smiler til kamera

TORSDAG

Kommer Kristine fra Sisley Hos Fredrik og Louisa. Kom innom for profesjonell hjelp med hudpleie for årstiden og tips om ny make-up. Perfekt for deg som vil lære mer eller prøve noe helt nytt!

Fra kl. 17 er det KUNDEKVELD med Kathrine Sørland (Påmelding). Det vil bli motevisning med høstens kuleste klær og tilbehør, servering, goodiebags til alle påmeldte og konkurranser! Hvem vil du dele denne kvelden med? Påmelding sendes til: ragnar.sorlie@olavthon.no

Mester Grønn lager kranser under KUNDEKVELDEN. Vi elsker å pynte med grønt, både inne og ute, med høstens fineste farger og vekster. Få tips til hvordan du kan lage selv, eller kjøp en nydelig kreasjon og ta med hjem.

HELE KAMPANJEPERIODEN

Venneshopping konkurranse. Under Trenddagene kan du og en venn vinne gavekort på til sammen 5000 kroner. Hvordan delta? Veldig enkelt! Fyll ut konkurransekortene på senteret med navn og telefonnummer. Legg i boksen ved hovedinngangen og du er med i konkurransen. Trekning mandag 25. september.

Vær med å kåre beste trend-utstilling. I lokalet vis a vis Baker Nordby har våre butikker fått i oppgave å lage temautstillinger under Trenddagene. Stem på din favoritt! Vi trekker et gavekort på 500 kroner til en av de heldige som stemmer!

Velkommen!