Få inspirasjon til halloweenfesten

tre ballonger som utgjør ordet BOO
Godteri i en skål
Bruk godteri – for eksempel gummitenner, mark eller sure dødningshoder – som pynt.

Årets skumleste dag er rett rundt hjørnet, og kanskje har du planlagt en fest? Med disse tipsene vil gjestene få en halloweenfest de sent vil glemme.

La maten være midtpunktet

Dersom du skal arrangere halloweenfest, er sjansen stor for at du skal servere mat eller drikke – eller begge deler. I så fall er dette et godt utgangspunkt når du skal pynte resten av huset eller leiligheten.

Fyll bordet med skumle halloween-muffins du har laget selv, eller hva med å lage en kul kistekake og sette den frem, slik at gjestene kan beundre den frem til den skal spises?

En god punsj hører også med når du skal arrangere halloweenfest. Vil du imponere gjestene, lager du en rød punsj og fyller den med lekeøyne og godterimark. Du kan også bruke blåbær og bringebær.

Tips! Fyll en gummihanske med vann og legg den i fryseren. La den ligge der til den har blitt til is. Fjern deretter gummihansken og legg ishånden i punsjen.

For at festbordet skal bli komplett, kan du pynte med spindelvev og små, ekle edderkopper. Det går også an å bruke halloweengodteri (for eksempel gummitenner, mark og sure dødningshoder) som pynt.

Bord pyntet med ulike halloween-kaker og godteri
Lag halloweeninspirert mat og bruk det som pynt til halloweenfesten.