Slik arrangerer du en skikkelig sjørøverbursdag

To barn kledd ut som pirater ligger i en seng, sett ovenfra
Nærbilde av gutt som får ansiktsmaling til sjørøverbursdag

Er Kaptein Sabeltann favoritten? Hvorfor ikke arrangere en skikkelig sjørøverbursdag for de minste. Vi gir deg tipsene du trenger.

Kaptein Sabeltann er favoritt hos både jenter og gutter, så at mange ønsker seg sjørøvertema på bursdagen sin, kommer ikke som en stor overraskelse. Heldigvis er det både morsomt og enkelt å arrangere sjørøverfest.

Invitasjoner i ekte sjørøverstil

Jo da, du kan selvfølgelig kjøpe ferdige invitasjoner (det finnes flere kule ferdiginvitasjoner i butikkene), men det er ekstra stas å lage egne invitasjoner. Og hvor kult er det ikke å få invitasjonen i en flaskepost?!

Slik gjør du

Skriv invitasjonen på et ark, brenn det gjerne litt i kantene for å få den ekstra sjørøverfølelsen, rull invitasjonen, knyte et bånd rundt og putt det i en flaske. Sett på navnelapp og invitasjonen er klar!

En enklere versjon er å rulle invitasjonen og knyte et bånd rundt. Du kan også printe ut dødningshoder og skrive bakpå.

Tips!

Man trenger ikke å kjøpe dyre kostymer for å se ut som en ekte pirat. Hva med å dele ut en liten øyelapp til hvert barn (dissa kan du lage selv med svart papir og strikk) eller tegne en bart/skjegg på barna når de ankommer bursdagen? Har du mulighet kan du også lage røde pannebånd av et gammelt tøystykke.

Nærbilde av rød vimpel med en pirat på