Sko deg for høst

Nærbilde av beina til tre moteriktige kvinner som går på gaten
Jente som poserer med moteriktige klær og sko med dyremønster
Nærbilde av to par ben som har på seg chunky boots

Butikkhyllene bugner av kule sneakers, chunky boots og 70-tallsinspirerte støvletter denne høsten. Vi gir deg stylingtips til sesongens hotteste skotrender.

Det er sjeldent man angrer på et par nye sko, og nesten aldri når det er snakk om nye høstsko. På denne tiden av året fylles butikkene opp av lekre skoletter, kule sneakers og støvletter som kan løfte ethvert antrekk til nye høyder. For det er ingen hemmelighet at sko har mye å si for et antrekk – enten du vil dresse det opp eller ned. 

Under har vi samlet noen av høstens skotrender, samt noen stylingtips som kan hjelpe deg på vei.

Dyremønster

Heller ikke i år kommer vi unna dyremønster. Nå er det nemlig populært med både slangemønster og krokodillemønster på sko og annet tilbehør. Spesielt korte ankelstøvletter i krokodillemønster er å finne i butikkhyllene denne høsten – gjerne i klassiske høstfarger som brunt, svart og burgunder. Style de med en enkel kjole og et par strømpebukser. De går også godt til korte jeans og en oversized blazer.

Chunky boots

Når høstværet setter inn, kan det være lurt å ha et par robuste boots stående i skapet. Denne høsten kan du med fordel gå for det vi kaller chunky boots. Chunky boots kjennetegnes av sin tykke såle og kommer både med og uten snøring. Bruk de sammen med strømpebukser og en lang ullgenser eller svarte jeans med en oversized skjorte og blazer.

Nærbilde av kvinne som poserer med veske og sneakers foran en rosa vegg