Sesongens trender og farger hos Kremmerhuset

Beige sofa med puter i jordtoner
Grønn pute og stilleben i grønne og beige toner
Stilleben i jordtoner
Puter i beige sofa, jordfarger
Fargeskalaen domineres av varme fargetoner, hvor bruntonene er viktigere enn noen gang.
Beige sofa med gule og orange detaljer
Utvalgte blå og brune puter i beige sofa
Okergule og orange puter i beige sofa
Der er fokus på myke former og naturlige farger som bringer inn ro og harmoni.

Verden er fortsatt i forandring, vi søker trygghet og ønsker å ha det hyggelig og fint hjemme. Vi ønsker å ta vare på hverandre, naturen og seg selv.

Nøkkelord for sesongens trender

Det handler om back to basic og slow living. Ønsket om å bringe det naturlige inn i hjemmene våre står sterkt, både i form, farge og materialer. Den skandinaviske look'en, de rene linjene, lett og tidløst design er nøkkelord for sesongens trender. Interiøret skal være varmt og bringe kos og hygge inn i hjemmene. Vårens trender er inspirert av den skandinaviske design-arven. Den er elegant og blandet med et touch av retro fra 60- og 70-tallet.

Sesongens farger

Fargeskalaen domineres av varme fargetoner, hvor bruntonene er viktigere enn noen gang. Grønntoner er en stor trendfarge, fra olivengrønne toner som beveger seg inn i friske sjøgrønne toner utover mot våren. Den populære okerfargen blandes med beige og karamell og sort. Vår evigvarende favorittfarge, nemlig blå er med oss i 2021 og starter i mørke blåtoner til lysere vårlige blånyanser mot våren og sommeren.

Former og materialer

Det er fokus på myke former og naturlige farger som bringer inn ro og harmoni. Vi blander det blanke med de ru og matte overflater. Vi ser en gryende trend på mer firkantet og grafiske former som blandes med de runde og myke slik at vi får elegant uttrykk. Miksen mellom stramt og det organiske vil tre sterkere frem i tiden som kommer.

Strå, pampas og tørkede blomster er fortsatt en megatrend og vil fortsette for 2021 - se sesongens pampas og strå her. Det samme gjelder grønne planter - vi ønsker oss frodige, grønne oaser som gir energi og tar naturen inn.

Blå puter og stilleben med fjærdekorasjon
Strå, pampas og tørkede blomster er fortsatt en megatrend og vil fortsette for 2021

Aktuelle butikker

Tabell med aktuelle butikker
Butikk Beliggenhet Åpningstider Kontaktinfo