Nytt liv til høstens hud og hår!

Alicia på The Body Shop Alta, anbefaler Pumpkin mask!
Camomille cleansing stick
Hemplypsyl, Himalaya charcoal mask og Coffe mask!
Dame med ansiktsmaske
Bring fram gløden i huden, med Pumkin mask!
The Body Shop sine nye 100% veganske hårpleieprodukter er laget med effektive naturlige ingredienser.

Alicia på The Body Shop Alta, anbefaler sine favorittprodukter til glødende hud og glansfullt hår.

VÅRE TIPS TIL SUNN HUD

Nyhet! Camomille cleansing stick

The Body Shop sitt nye tilskudd i den populære sminkefjerneserien. Camomile cleansing stick smelter make-up vekk og etterlater huden ren & myk. Den er superenkel å bruke og lett å ta med seg på reiser. Passer fint å bruke sammen med gjenbrukbare bomullspads!

Hemplypsyl

Denne bestselgeren er en intensiv pleie for tørre lepper som trenger mye fukt, samtidig som den beskytter mot vær og vind

Himalaya charcoal mask

Bestselgeren fra The Body Shop som renser i dybden og fremhever glød! Denne vidundermasken er virkelig ett "må ha" produkt.

Coffee mask

Gi huden din litt luksus i hverdagen med en deilig ansiktsmaske. Besøker du The Body Shop på AMFI Alta, hjelper gjerne de dyktige ansatte deg med å finne den perfekte masken for deg!

Vanilla pumpkin

Få ekte høst følelse med @thebodyshopnorge sin vanilla pumpkin serie. Med deilig duft av varm vanilje, gresskar og karamell. Har du testet den ut enda? 

Pumpkin mask

NYHET! Enda ett vidunder produkt fra The Body Shop. In-shower Pumpkin mask er en effektiv lettvint maske som gir huden en fornyet, fuktet & sunn glød i løpet av kun 5 min. Rens, mask, dusj og vask av! Passer perfekt for alle hudtyper.


Huden din er helt unik, ingen andre er akkurat som deg! Derfor er det viktig å velge hudpleie og hudpleieprodukter som er tilpasset nettopp din hud - om den er tørr, fet, sensitiv eller kombinert. Huden din fortjener kun det beste, og vi har et stort utvalg av produkter som er utviklet for å pleie og ta vare på den.

VÅRE TIPS TIL SUNT OG GLANSFULLT HÅR

The Body Shop sine nye 100% veganske hårpleieprodukter er laget med effektive naturlige ingredienser. De har også resirkulerbare flasker laget av resirkulert plast.

Tea tree hår

Sliter du med fett hår? Da er Tea Tree purifying & balancing shampoo og balsam redningen din!

Produktene gjør at håret føles mykt og lett, de reduserer overflødig oljeproduksjon, uten å tørke ut håret eller hodebunnen. Laget av 97% naturlige ingredienser inkludert community fair trade tea tree olje fra Kenya.

Moringa hår

Få tørt og livløst hår til å bli sunt og glansfullt med vår nye hårserie. Moringa serien har en nydelig mild duft av blomster og inneholder community fair trade moringafrøekstrakt fra Rwanda.

Shea hår

Tørt hår og slitte tupper? Frykt ikke. Serien fra Shea hårpleie redder håret ditt. Produktene inneholder community fair trade Shea smør fra Ghana og vegansk silkeprotein.