Blomstrende påskekos!

Påskeblomster i eggeformet blomsterpotte hos Mester Grønn
Narciss, eller påskeliljer som mange kaller dem, er meget populære denne sesongen.
Påskeblomster og pynt hos Mester Grønn
Påskeblomster og pynt hos Mester Grønn
Påskeblomster  hos Mester Grønn
Fyll vasene med gule tulipaner, roser, narciss eller vakre påskebuketter. Gåsunger og andre grener gir en ekstra vårfølelse.
Påskeblomster og pynt hos Mester Grønn
Påskeblomster og pynt hos Mester Grønn

Gule blomster gir påskestemning på 1-2-3.

Det er lett å skape hyggelig påskestemning

Det er ikke så mye som skal til. Med gule blomster og litt påskepynt så har du skapt en koselig påskestemning, enten du skal være hjemme eller på hytta.

Narciss, eller påskeliljer som mange kaller dem, er meget populære denne sesongen. De finnes både som løkplanter og som snittblomst, og er flotte både ute og inne. Narciss kan takle ned til -5 grader, og er blant de tidligste plantene vi kan sette ut om våren. Viola er en annen plante som godt kan tåle vårens skiftende temperaturer.

Inne kan du fylle vasene med gule tulipaner, roser, narciss eller vakre påskebuketter. Gåsunger og andre grener gir en ekstra vårfølelse, og de er lekre å dekorere med hengende pynt. Sett fram en rufsete påskekylling eller en koselig påskehare, så er det bare å ønske påsken velkommen!

Pakker med påskeblomster levert på døren

Vi har gjort det enkelt for deg og satt sammen ulike påskepakker med herlige påskegule blomster. Akkurat det du trenger for å skape påskestemning hjemme. Vi har pakker med påskeblomster til å pynte opp innendørs, og pakker med vårblomster som tåler å stå ute selv om det blir en frostnatt eller to.

Aktuelle butikker

Tabell med aktuelle butikker
Butikk Beliggenhet Åpningstider Kontaktinfo
Åpent i dag 10:00 - 18:00