Kort vei til fornøyde ansatte

Bilder av dittgavekort.no på AMFI Alta
Julegaven som alle blir glade for!
Bilder av dittgavekort.no på AMFI Alta
Bilder av dittgavekort.no på AMFI Alta
Bilder av dittgavekort.no på AMFI Alta
Hvorfor ikke la de ansatte velge julegaven selv?
Bilder av dittgavekort.no på AMFI Alta

Den perfekte gaven til dine ansatte! Med dittgavekort kan mottaker velge gavene selv!

Bestill firmajulegavegave hos AMFI Alta

Hos oss kan du bestille gavekort mot rekvisisjon, som blir fakturert din bedrift. Du kan også kjøpe gavekortene du trenger i vår gavekortautomat, som er plassert i første etasje ved Apotek 1. Her aksepteres Visa og Mastercard som betalingsmiddel.

Hvordan bestille firmajulegavene mot rekvisisjon?

Send en rekvisisjon med spesifisert bestilling, fakturaadresse, organisasjonsnummer og navn på bestiller, på e-post til solveig.thomassen@olavthon.no

Vi produserer gavekortene og pakker disse inn for deg, så kan du hente gavekortene når de er klare. Vi kan også levere gavene til deg, dersom du ønsker dette.

Gaven de ansatte ønsker seg

Med et dittgavekort.no gir du de ansatte stor valgfrihet, og de kan bruke det når og hvor de selv ønsker. Denne gaven kan brukes på ca 80 kjøpesenter og over 70 hoteller i hele Norge, og er med andre ord godt egnet for bedrifter.

Gavekort er en gunstig gave til dine ansatte, siden det faller inn under Skattelovens § 5-15 om skattefri arbeidsinntekt.

Gaven med flest muligheter

Med gavekort fra dittgavekort.no kan man velge gaven selv. Gavekortet kan brukes i 4000 butikker på nesten 80 kjøpesentre og på over 70 Thon Hotels.