Kort vei til fornøyde ansatte

Dame med julegenser og dittgavekort i hånda
Julegaven som alle blir glade for!
Dame med julegenser og dittgavekort i hånda
Dittgavekort og produkter fra Lars Monsen Store
Dittgavekort og smykker
Hvorfor ikke la de ansatte velge julegaven selv?
Dame med julegenser og dittgavekort i hånda

Lurer du på hva du skal gi til dine ansatte til jul?Hvorfor ikke gi de ansatte en gave som du kan være sikker på at de vil bruke, og sette pris på å få.

Gaven de ansatte ønsker seg

Med et dittgavekort.no gir du de ansatte stor valgfrihet, og de kan bruke det når og hvor de selv ønsker. Denne gaven kan brukes på ca 80 kjøpesenter og over 70 hoteller i hele Norge, og er med andre ord godt egnet for bedrifter.

Bestill firmajulegavegave hos AMFI Alta

Hos oss kan du bestille gavekort mot rekvisisjon, om du ikke har firmakort tilgjengelig. Du kan også kjøpe gavekortene du trenger, i vår gavekortautomat som er plassert i første etasje ved Apotek 1. Her aksepteres Visa og Mastercard som betallingsmiddel.

Hvordan bestille firmajulegavene mot rekvisisjon?

Send en rekvisisjon med spesifisert bestilling, fakturaadresse, organisasjonsnummer og navn på bestiller, på e-post til solveig.thomassen@olavthon.no

Vi produserer gavekortene som du kan hente på senterkontor i 4. etasje på AMFI Alta.

Gavekort er en gunstig gave til dine ansatte, siden det faller inn under Skattelovens § 5-15 om skattefri arbeidsinntekt.

Gaven med flest muligheter

Med gavekort fra dittgavekort.no kan man velge gaven selv. Gavekortet kan brukes i 4000 butikker på nesten 80 kjøpesentre og på over 70 Thon Hotels.