H&M

Sales Advisor deltid - H&M Amfi Alta

Vi ser nå etter vår neste Sales Advisor til å jobbe deltid på vår H&M butikk på Amfi Alta.

Jobb-beskrivelse

Stillingen er fast annen hver lørdag, men vi ser etter deg som også har fleksibilitet til å jobbe dagtid og kveldstid ved behov.

For kundene våre er det du som er H&M! Du er vennlig, opptatt av mote og elsker å jobbe med mennesker. Du skaper en stor forskjell i H&M-butikken. Å gi god kundeservice og stilråd holder deg aktiv hele dagen.

Sales Advisor er en av de viktigste stillingene og en flott måte å starte reisen din med H&M. Mange av lederne våre startet selv på salgsgulvet.

Å jobbe i butikken betyr at du representerer H&M. Du inspirerer, veileder og hjelper kundene våre på alle måter. Enten det er på salgsgulvet, ved prøverommene eller ved kassene våre – du jobber sammen med mote interesserte kollegaer. God kundeservice inkluderer også å ta seg av innkommende plagg og at butikken ser attraktiv ut. Og selvfølgelig å holde deg fullstendig oppdatert om alle kampanjer og salgsaktiviteter. Her får du sjansen til å få ting til å skje. Hvis du er på leting etter eventyr, finner du en spennende reise i H&M. Har du lyst til å bli Sales Advisor? Sammen kan vi gjøre det mulig.

Få kundene til å føle seg velkommen & føl at du kan være deg selv. Bli Sales Advisor & mer i H&M.

Kvalifikasjoner

På salgsgulvet vårt handler alt om fantastisk kundeservice. Som Sales Advisor er du en multi-tasker som liker å være en del av et hektisk miljø og være der det skjer. Du er også en positiv og vennlig person med en interesse for mote. Du er flink til å organisere og liker å jobbe i et team sammen med folk som er like utadvendte og interessert i mote som du er.

Ytterligere informasjon

Fast deltidsstilling i vår butikk lokalisert på Amfi Alta.

I H&M jobber en dyktig gjeng med stor interesse for mote og salg. Vi preges av en hektisk hverdag, godt humør, og høye målsettinger. Kanskje du ønsker å være med å gjøre butikkene våre innbydende og spennende? H&M ønsker alltid at kundene går ut av våre butikker med en god handleopplevelse, med ønske om å komme tilbake!

Er du vår neste Sales Advisor? Send oss din søknad og CV, og fortell oss hvorfor du er den rette kandidaten for denne stillingen. ikke noe senere enn 12.juni da vi vurderer søknader fortløpende.

Om stillingen

Stillingstittel
Sales advisor
Stillingstype
Deltid
Omfang
Fast deltid
Søknadsfrist
Snarest
Tiltredelse
Etter avtale

Søk på stillingen

2. etasje

Åpent i dag 10:00 - 20:00