Peppes Pizza

Peppes Pizza trenger flere servitører

Vi trenger effektive og fremoverlente servitører til vår flotte restaurant i Alta!

Peppes Pizza har eksistert i 52 år, og i Alta har vi vært siden 2010. Vi har en stor restaurant med plass til 130 gjester. Vi har også stor omsetning på både takeout og levering og omsetter for årlig for 14 millioner netto. Vi opplever økning i antall gjester som kommer til oss og vi har derfor behov for to servitører som kan jobbe i 20% stilling. Stillingen vil i all hovedsak være forbehold helger og arbeidstiden vil variere. Det er også en fordel om du er tilgjengelig for ekstra vakter når det oppstår situasjoner som krever det.


Vi er 17 ansatte fra alderen 14år til 31år, og vi har en miks av kulturer og religioner - respekt og forståelse er derfor noe vi setter høyt hos oss. Vi jobber tett sammen, og det er derfor viktig at du trives sammen med andre. Selv om vi er flere på jobb samtidig, så er det svært viktig at du som vår servitører evner å ta egne avgjørelser til det beste for vår restaurant. Som vår nye servitør vil du være vårt ansikt utad, og det er derfor viktig at smile sitter løst og at du ikke er for innesluttet.

Som servitør hos oss må du kunne håndtere flere oppgaver på en gang og stress er din beste venn. Vi har en stor restaurant og det er derfor ofte at store grupper kommer på drop in til oss - noe vi synes er helt supert. Ettersom vi har alkohol servering i vår restaurant er det viktig at du har fylt 20 år. Det er også en stor fordel om du har tidligere erfaring fra bransjen, men ikke ett krav. Det er viktig at du er ditt ansvar bevisst og skjønner at våre gjesters opplevelse av besøket avhenger av deg og din evne til å få gjestene til å føle seg velkomne. Du er den første de møter og den siste de ser før de drar og det er derfor en selvfølge at du alltid er påskrudd og klar til å ta de i mot. Stillingen vil passe godt til en student!

Kort oppsumert så ser vi etter deg som

 • Er effektiv og evner å se eget arbeid
 • Kan ta ansvar for egen vakt og jobbe selvstendig
 • Er fremoverlent og ikke redd for å ta egne avgjørelser
 • Har godt humør
 • Har fylt 20år eller fyller det i nærmeste fremtid
 • Ønsker å gi gjestene våre den beste opplevelsen!
 • Kan jobbe selvstendig og kan ta ansvar på egen vakt

Hva kan vi tilby?

 • Ungt og pulserende arbeidsmiljø
 • Gode personalrabatter
 • Ansattgoder gjennom tradebroker samt 30% rabatt på alle Delys spisesteder
 • Lønn etter avtale
 • Inkluderende og herlige kollegaer

Dersom dette er en beskrivelse av deg så send oss en søknad eller ta kontakt dersom du har spørsmål til stillingen.

Om arbeidsgiveren

Peppes Pizza har eksistert i 52 år, og i Alta har vi vært siden 2010. Vi har en stor restaurant med plass til 130 gjester. Vi har også stor omsetning på både takeout og levering og omsetter for årlig for 14 millioner netto.

Om stillingen

Stillingstittel
Servitør
Stillingstype
Deltid
Omfang
40% og 60%
Søknadsfrist
Snarest
Tiltredelse
Etter avtale
Nettside
Besøk nettsted
Kontaktperson
Tonje Bohr Iversen
Stilling
Regionsleder
Telefon
93060295
E-post
tonje.iversen@peppes.no

Søk på stillingen

1. etasje

Åpent i dag 10:00 - 22:30