
Engasjert kunnskapsrik og motivert Pizzakokk
Om stillingen
- Stillingstittel
- Pizzakokk
- Stillingstype
- Fulltid
- Omfang
- 100%
- Søknadsfrist
- 30.06.2025
- Tiltredelse
- Etter avtale
- Nettside
- Besøk nettsted
Vi søker dyktig Pizzakokk i 100% stilling til Erica mat & vinbar
Dette er en stilling for deg som ønsker å jobbe selvstendig, som elsker å levere gode matopplevelser til forventningsfulle gjester hver dag. Hos oss vil du jobbe med dyktige kollegaer. Du brenner for yrket og bruker kreativiteten din igjennom dine evner. Hos oss vil du bli en del av et større team som setter arbeidsglede og kvalitet i fokus.
Hvem er du?
Positiv, motivert, pålitelig og presis.
Vi kan tilby:
- En spennende stilling i en virksomhet i kraftig vekst
- Muligheter for faglig og personlig utvikling
- Godt og hektisk arbeidsmiljø
- Lønnsbetingelser ihht kvalifikasjoner
Arbeidsoppgaver:
- Matproduksjon og servering
- IK mat og HAACP
Vi ønsker at du er/har:
- Et stort engasjement for god mat i hverdagen
- Er forbilde og motivator
- Løsningsorientert og strukturert
- Behersker norsk eller nordisk, samt engelsk
- God økonomisk forståelse, kremmerånd
- Stor grad av selvstendighet og tar utfordringer å strak arm
Vi ser frem til å motta din søkna! Søkere vurderes fortløpende.
Vi tilbyr:
- En variert og spennende arbeidshverdag
- Godt og muntert miljø
- Mulighet for utvikling på det faglige plan
ANNEN INFO:
Erica mat & vinbar er en av Nord-Norges største Restaurantdrift med ca 40 ansatte fordelt på 20 årsverk
Vi driver og utvikler en merkevare som vi er stolte over. Uformell atmosfære, hyggelige omgivelser, en virkelig flott restaurant med 160 sitteplasser inne og om sommeren når været er god er det 60 sitteplasser ute.
Maten er laget fra grunnen av og menyen er <<litt for alle>> hvor vår landskjente <<Grillet tørrfisk>> er signaturretten, i tillegg et godt utviklet Tapas meny, i 2021 ble det investert i steinovn for å lage "Napolitana" pizza, som er blitt svært populære og godt kjent. På lunsjen her finner du mange av klassikere og flere spennende retter, i tillegg til en Lunsjbuffe som består av 3 varme retter, salater, focaccia laget hver morgen mm.