Åpningstider

Ordinære åpningstider
Dag Åpningstider
Mandag 08:00 - 16:00
Tirsdag 08:00 - 16:00
Onsdag 08:00 - 16:00
Torsdag 08:00 - 16:00
Fredag 08:00 - 16:00
Lørdag Stengt
Søndag Stengt
Berg-Hansen Nord-Norge

Stengt

Hånd som holder pass og kart oppå en koffert

Om Berg-Hansen Nord-Norge

Berg-Hansen er et reisebyrå som er opptatt av å gi kundene sine gode reiseopplevelser. Vi forteller kunder hvor de kan bo, hvor de kan spise, hva de kan gjøre. Vi setter også gjerne sammen hele turen, så kunden slipper å lete seg frem til den beste turen på egenhånd.

Våre kunders reiser er vårt ansvar og vi har beredskap og 24 timers service, enten de skal på jobbreise, gruppetur, konferanse eller ferie. Vi liker å hjelpe kundene å ta bærekraftige valg der det er mulig, som for eksempel å ta toget istedenfor å fly, bo på miljøvennlige hotell, leie el-bil, eller ha telefonkonferanse istedenfor å reise.

Berg-Hansens ansatte har høy kompetanse, lang erfaring og godt humør. Hos oss går alle på jobb for å ha det gøy på jobb og for å gjøre kundene våre fornøyde. Vi har Norges beste kundeservice, som er et naturlig resultat av at vi elsker jobben vår og vet hva vi driver med. Du kan bestille reiser hos oss på telefon til enhver tid, men også på chat eller via app. Vi er alltid her for deg og med oss reiser du aldri alene.

Kart

Beliggenhet

1. etasje

Parkering

P-hus, plan 1 og kjeller

På nett