Alt til påske under samme tak!

Turid, Tor, Kristine og Gro Karete i påskestemning
Turid Larsen Skjæveland (f.v.), Kristine Räfle, Tor Knoph og Gro Karete Bråtveit ønsker deg hjertelig velkommen til påskehandel hos AMFI Ålgård.
Coop Mega Roar Andre Dahl i ferskvaredisken med lam
Roar Andre Dahle og resten av gjengen i Ålgårds eneste ferskvaredisk står klare med lokalproduserte matvarer når du kommer innom.

Det er ikke dumt å legge siste handletur før påske til AMFI Ålgård. Her får du god påskestemning, og her finner du det du trenger til påskeferien.

På vei til hytta i Sirdal? Eller kanskje du legger påskeferien til hytta på Sørlandet? Da passer det ypperlig med et siste stopp på veien på AMFI Ålgård. Her finner du et bredt utvalg av ting du trenger i påsken.

Gro Karete Bråtveit hos Norli har fylt opp hyllene med brettspill og god påskekrim.

- Vi har mye spennende i butikken. Blant utvalget vårt finner du hobbyutstyr til å lage egen påskepynt, kryssordhefter, quiz-bøker, puslespill, brettspill og ikke minst god litteratur, forteller Bråtveit.

- Hva er det folk kjøper mest av før påskeferien?

- Det er påskekrim, spill og puslespill. Folk kjøper ting som det kan være kjekt å ha med seg på hytta. Spill i ulike varianter er noe som passer for hele familien og som de kan gjøre sammen, mens påskekrim er noe som liksom bare hører med på denne tiden av året, svarer butikksjefen på Norli.

Lokalprodusert mat

God mat er viktig for den ultimate påskeopplevelsen. Hos Coop Mega får du tak i alt du trenger til turen, kosen og ikke minst den varme middagen. Butikksjef Kristine Räfle anbefaler folk å prøve det populære jærlammet.

- Jærlam tilberedt i mange ulike varianter passer fint i påsken. Dette er mat som det gjerne tar lang tid å lage, og da passer det fint å sette på maten tidlig før du tar deg en skitur eller spasertur med familien. Herlig å kunne komme hjem til nydelig mat. Ingenting er vel bedre enn en tradisjonell middag etter en dag i skiløypene, sier Räfle og legger til:

- Vi har også alt du trenger til sekken på skituren. Saftige appelsiner, kaffe, Kvikk Lunsj og masse annet godt.

Sportsbutikken med alt

Før du tar med deg familien ut på en lang skitur kan det være lurt å ta en tur innom Magneten Sport. Sportsbutikken, som er kjent for sin gode service, har hyllene fulle av klær og utstyr. Her finner du alt du måtte trenge til påskens aktiviteter.

- Det handler om å kle seg riktig ut i fra værforholdene. Hos oss får du gode tips og råd til hva som kan være lurt å tenke på når du skal ut i naturen. Vi har klær og utstyr til alle og enhver, sier Tor Knoph hos Magneten Sport.

I ukene før påske pleier det å være godt med folk innom butikken.

- Vi selger masse forskjellig. Alt fra skismøring til kart og kompass. Det er en kjekt å være på jobb rundt påsketider, sier Knoph.

Gro Karetes litteraturanbefalinger:

1. Den stille uke – Sven Petter Næss

2. Elskede barn – Romy Hausmann

3. Lang lysende elv – Liz Moore

Åpningstider Påske:

31 mars Kl 10-18 (22)

Skjærtorsdag og langfredag Stengt

Påskeaften kl 10-15 (16)

2 Påskedag Stengt

Coop Mega Roar Andre Dahl i ferskvaredisken med lam
Roar Andre Dahle og resten av gjengen i Ålgårds eneste ferskvaredisk står klare med lokalproduserte matvarer når du kommer innom.