Åpningstider

Ordinære åpningstider
Dag Åpningstider
Mandag 09:00 - 20:00
Tirsdag 09:00 - 20:00
Onsdag 09:00 - 20:00
Torsdag 09:00 - 20:00
Fredag 09:00 - 20:00
Lørdag 09:00 - 18:00
Søndag Stengt
Hey Honey Coffeehouse

Åpent i dag 09:00 - 20:00

Hey Honey CH forsidebilde
  • Klikk & hent
  • Sitteplasser
  • Takeaway

Om Hey Honey Coffeehouse

Vi har Byens Beste Pizza, lekker salatbar med ferske råvarer, godt brød, nok å drikke, sjokolade, olivenoljer, dressing og masse gode saker. Vi er uslåelige på kaffen - spesialbrent for oss på Hey Honey.

Alt hos oss kan du bestille som TakeAway - på heyhoney.no. Gave pakkene våre har blitt svært populære med egen designet gaveeske.

Vårt gavekort er også veldig populært, likeså kveldsarrangement - husk vi har alle rettigheter, TakeAway, catering, gavepakker og vi maler fersk kaffe nøyaktig slik du vil ha den.

Folka våre og våre kunder trives i lag og vi har fersk kaffe for alle morgenfugler! Vi har også en meny for alle dere som er opptatt av gluten og allergier.

Flere av våre produkter er vi helt alene om i Norge og i Skandinavia. (Driver du selv kaffebar eller et spisested kan vi tilby deg flere av disse varene eksklusivt.)

  • Klikk & hent
  • Sitteplasser
  • Takeaway

Beliggenhet

1. etasje

Våre tjenester

Gi tilbakemelding

Aktuelle merkevarer

Bilder

Hey Honey Is dessert kr 99,-
Deilig isdessert kr 99,-
Hey Honey Is dessert kr 99,-
Deilig isdessert kr 99,-

Våre ansatte

Hey Honey Julia, Marit, Gunhild ute med epletre

Julia er en kaffeglad småbarnsmor som får ny energi av å treffe fine hyggelige folk på jobben i kaffebaren. Oppvokst i Tyskland, fristet friåret i Norge etter videregående- men det ble så mye mer! Først traff hun kjærligheten til en kjekk Brynekar, så falt hun for landet og alt det flotte Norge har å by på! Det ble etter hvert reiselivsstudier ved Norsk Hotellhøyskole, familie og hus på herlige Ålgård. Etter noen år i regnskapsbransjen, fristet en arbeidsdag med mer fart og gode møter fjes til fjes. "Jeg er så glad i å ha gjester og stelle i stand! Da kommer smilet av seg selv!"

Marit kommer fra det søte liv i Frafjord. På kjøkkenet sammen med farmor lærte hun den beste maten ble laget fra bunnen av. Mye ble dyrket og mye produserte de selv på gården. "Dette har jeg tatt med meg videre i livet og jeg er fortsatt opptatt av gode smaker med gode råvarer!" Brenner for at folk skal kunne ta bevisste valg der kvalitet foran kvantitet er viktig. Og ikke minst at sosialt og godt lag står i sentrum. Fritiden mener hun er best å bruke på turer i de majestetiske Frafjordfjellene, være sammen med gode venner eller på sofaen med en dritbra serie!

Gunhild Lovise har helt fra hun var liten vært interessert i mat og råvarer. Noe av det hun liker best med å jobbe på Hey Honey, er den høye kvaliteten på råvarene, og at vi lager mye av maten selv fra bunnen av. Gunhild Lovise ønsker å inspirere folk til å lage mat som både smaker godt og gjør godt. Hun skriver kokebøker og holder matkurs der maten er naturlig, og uten gluten og melk. " Vi er stolte av det du får til Gunhild- og er glade for at du jobber hos oss!"