Åpningstider
Dag | Åpningstider |
---|---|
Mandag |
10:00 - 17:00 |
Tirsdag |
10:00 - 17:00 |
Onsdag |
10:00 - 17:00 |
Torsdag |
10:00 - 17:00 |
Fredag |
10:00 - 17:00 |
Lørdag |
10:00 - 16:00 |
Søndag |
Stengt |
Åpent i dag 10:00 - 17:00
Om Åkra Sjømat
Vi lever og ånder for fisk! Hos oss får du fersk fisk hver dag. Vi har egen krabbefabrikk. Vi produserer hel kokt krabbe, krabbeklør, fylte krabbeskall og krabbekjøtt i storemballasje. I vår fiskebutikk får du gode råd.
Vi har også satt sammen forskjellige nydelige menyer, koldtbord og smørbrød du kan bestille.
Åkra Sjømat AS ble startet i 1992 av Svein og Heidi Torsen. Det var da en familiebedrift som drev med rensing av krabbe. Frem til i dag har firmaet vært gjennom mange utbygginger. I dag er firmaet eid av flere aksjonærer, og driver under flere forskjellige forretningsområder.
Vi har både
– Mottak for fisk og skalldyr
– Fabrikk for rensing av krabbe
– Rekepakkeri
– Lokalt fiskeutsalg
I vår fiskebutikk selges et bredt utvalg av sjømat. Fiskefeltet ligger bare 30 min unna mottaket vårt, og vi har dermed daglig tilgang på ferske varer. Egen krabbefabrikk og rekepakkeri sørger for at du som kunde får ny pakkede varer. I tillegg har fiskebutikken eget kjøkken som lager varme retter til vår varmdisk. Vi legger vekt på ferske varer til faste, lave priser.
Krabbefabrikken bruker det siste innen maskinelt utstyr for å bevare fibrene i krabbekjøttet.
Vi kan tilby: hel, kokt krabbe, krabbeklør, fylte krabbeskall og krabbekjøtt i stor emballasje.
Vi pakker reker for grossistkunder. Rekene pakkes i EPS emballasje fra 3 til 15 kg.
Mottaket tar imot dagsfersk fisk fra den lokale kystflåten. I tillegg tar vi i mot reker fra flere reketrålere og krabbe fra et utall fiskere mellom Kvitsøy og Bømlo.
Kontakt i butikk: Monica Bjørnstad butikk@aakra.no
Kontakt Catering: Margareth Fikstveit catering@aakra.no